Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Αστέρα Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
30 Μαΐου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ήττα από την Θύελλα Κατσικά, έχουμε πολλά παράπονα από την πλευρά του Αστέρα για τη διαιτησία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ήττα από την Θύελλα Κατσικά, έχουμε πολλά παράπονα από την πλευρά του Αστέρα για τη διαιτησία. Ο προπονητής κ. Γ. Σφακιανάκης μιλάει για ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης και για κακή εκτέλεση πλαγίου στο 2ο γκολ, ισχυριζόμενος ότι ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής το εκτέλεσε μέσα από τις γραμμές του γηπέδου.

Όμως και η διοίκηση προχώρησε σε διαμαρτυρία που αναφέρει τα εξής:

«Για μια ακόμη Κυριακή, κατά την διάρκεια των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας κακόγουστης παράστασης, στην οποία 3 άνθρωποι που έτυχε να είναι οι ‘’άρχοντες’’ του αγώνα, έπαιξαν με τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών μας και καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Το ανυπεράσπιστο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο συνεχίζει και γίνεται έρμαιο στις ορέξεις κάποιων, χωρίς δυστυχώς αυτό να μπορεί να αλλάξει. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους, έως ότου αποκτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών».

Οι φίλοι της ομάδας «Piranhas» το βράδυ της Κυριακής έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ενόψει και του «τελικού» της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας, που λέει τα εξής:

«Ήττα για την ομάδα μας με 1-2! Δεν στεκόμαστε στο γιατί και το πως! Τα είδαν όλοι, αλλά συνεχίζουμε γιατί ούτε τα κλάματα ούτε η δικαιολογίες ταιριάζουν στον "θρύλο".  Όμως.. ξεκαθαρίζουμε στο Δ.Σ. και σε εκείνους (ξέρουν αυτοί) οτι την επόμενη Κυριακή που παίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας τον τελικό των τελικών, όποιος θέλει να δει "κινηματογράφο" η να το "παίξει" διανοούμενος να κάτσει στο σπίτι του και να μην έρθει στο γήπεδο γιατί η ψυχραιμία μας τελείωσε ύστερα από τα σημερινά με όλους! Όποιος δεν συμφωνεί, να καθίσει σπίτι του! ΑΥΤΑ!

Συγχαρητήρια στους παίχτες και στον προπονητή για την μεγάλη προσπάθεια!».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια