Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα της Μερόπης Υδραίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Πανελλήνιες
30 Μαΐου 2022 / 12:52

«Oι Πανελλαδικές είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που θα δώσετε στη ζωή σας. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως όλα αρχίζουν»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων η Δήμαρχος  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπης Υδραίου εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στους υποψηφίους, επισημαίνοντας ότι «τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως όλα αρχίζουν».
 
«Με την ευκαιρία της  έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων,  σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, στη δύσκολη αυτή δοκιμασία για την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εξετάσεις αυτές, είναι η κορύφωση ενός μακρόχρονου αγώνα για την επίτευξη των επιδιώξεών σας.

Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για το κυνήγι των ονείρων σας. Χωρίς άγχος και γεμάτοι ελπίδα και ηρεμία. Γιατί  στη ζωή σας, αυτός δεν είναι ο μοναδικός δρόμος. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Μην ξεχνάτε ότι οι Πανελλαδικές είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που θα δώσετε στη ζωή σας. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως όλα αρχίζουν.

Η πολύμηνη προσπάθειά σας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των οικογενειών σας, φτάνει στο τέλος. Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα όλα θα πάνε καλά.
Στους γονείς και εκπαιδευτικούς σας, εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή και τους συγχαίρω ως Δήμαρχος και ως μητέρα  για την μέχρι τώρα στήριξή τους στον αγώνα σας.

Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας».