Σε εκλογές για νέο Δ.Σ. προχωρούν οι Λέοντες

Σε εκλογές για νέο Δ.Σ. προχωρούν οι Λέοντες

Η πρωταθλήτρια νέων ανδρών στο indoor το 2021 ομάδα των Λεόντων, με τον διοικητικό κ. Δ. Κόνα αριστερά, τον Λ. Γούστη δεξιά και κάτω τον προπονητή Ο. Νικήτα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος αθλητικός νόμος όπου υποχρεώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία να διεξάγουν εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου για να διατηρήσουν την ειδική αθλητική του αναγνώριση από την ΓΓΑ και να παίρνουν αυτό το μικρό βοήθημα, άγγιξε και τους Λέοντες.

27
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος αθλητικός νόμος όπου υποχρεώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία να διεξάγουν εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου για να διατηρήσουν την ειδική αθλητική του αναγνώριση από την ΓΓΑ και να παίρνουν αυτό το μικρό βοήθημα, άγγιξε και τους Λέοντες. Την ομάδα κρίκετ της Κέρκυρας που μπορεί να ιδρύθηκε πρόσφατα, θα λέγαμε, αλλά έχει πάρει και τίτλο πρωταθλητή, έχει και μια ακαδημία με πάρα πολλά παιδιά που είναι κοντά στο άθλημα, σήμα κατατεθέν του νησιού μας.

Η παλιά δόξα του Κερκυραϊκού κρίκετ, ο Λάκης Γούστης, είναι η ψυχή της ομάδας, έχοντας δίπλα του συνεργάτες που αναδεικνύουν το κρίκετ και τον αθλητισμό, σε μια δύσκολη περίοδο που βιώσαμε ή βιώνουμε (πανδημία, οικονομική κρίση κλπ). Οι Λέοντες σε τρεις εβδομάδες πάνε σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και το γνωστοποίησαν με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Κρίκετ ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ. (εντός ΕΑΚΚ) την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 από τις 18.00 - 20.00».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ