Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εκλογές για νέο Δ.Σ. προχωρούν οι Λέοντες

ΚΡΙΚΕΤ – ΑΠΣ ΛΕΟΝΤΕΣ
27 Μαΐου 2022 / 16:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος αθλητικός νόμος όπου υποχρεώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία να διεξάγουν εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου για να διατηρήσουν την ειδική αθλητική του αναγνώριση από την ΓΓΑ και να παίρνουν αυτό το μικρό βοήθημα, άγγιξε και τους Λέοντες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος αθλητικός νόμος όπου υποχρεώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία να διεξάγουν εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου για να διατηρήσουν την ειδική αθλητική του αναγνώριση από την ΓΓΑ και να παίρνουν αυτό το μικρό βοήθημα, άγγιξε και τους Λέοντες. Την ομάδα κρίκετ της Κέρκυρας που μπορεί να ιδρύθηκε πρόσφατα, θα λέγαμε, αλλά έχει πάρει και τίτλο πρωταθλητή, έχει και μια ακαδημία με πάρα πολλά παιδιά που είναι κοντά στο άθλημα, σήμα κατατεθέν του νησιού μας.

Η παλιά δόξα του Κερκυραϊκού κρίκετ, ο Λάκης Γούστης, είναι η ψυχή της ομάδας, έχοντας δίπλα του συνεργάτες που αναδεικνύουν το κρίκετ και τον αθλητισμό, σε μια δύσκολη περίοδο που βιώσαμε ή βιώνουμε (πανδημία, οικονομική κρίση κλπ). Οι Λέοντες σε τρεις εβδομάδες πάνε σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και το γνωστοποίησαν με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Κρίκετ ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ. (εντός ΕΑΚΚ) την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 από τις 18.00 - 20.00».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια