Πέταξε ψηλά η Η. Βραδή στο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Πέταξε ψηλά η Η. Βραδή στο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Η Ηρώ Βραδή στην Καλλιθέα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Στο ετήσιο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, το απόγευμα της Τετάρτης 25/5 πήραν μέρος αθλητές-τριες από την Κέρκυρα,

27
Μαΐου / 2022

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Στο ετήσιο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, το απόγευμα της Τετάρτης 25/5 πήραν μέρος αθλητές-τριες από την Κέρκυρα, «παιδιά» του Παύλου Σκορδίλη, αφού αυτός ήταν ή είναι ο προπονητής που τα οδήγησε σε διακρίσεις.

Η Ηρώ Βραδή του Κερκυραϊκού Γ.Σ. έκανε την καλύτερη εμφάνιση, με βάση τα δεδομένα και το τι περιμένει η ίδια και ο προπονητής της τη φετινή σεζόν. Ο στόχος της διάκρισης, του άλματος πάνω από 4μ., στο επί κοντώ είναι πιο κοντά από κάθε φορά. Ουσιαστικά  στο ξεκίνημα της σεζόν που βρισκόμαστε η επίδοση 3,95μ. που έκανε στην Καλλιθέα, όχι μόνο ελπιδοφόρα είναι, αλλά  σηματοδοτεί και σύντομα νέο ατομικό ρεκόρ και προκρίσεις για μεγάλους αγώνες. Η Ηρώ πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 3,65 κι 3,95 και με τη δεύτερη το 3,80 ενώ δεν μπόρεσε να περάσει τα 4,05 που δοκίμασε στη συνέχεια.

Αν και δεν ανήκουν στον ΚΓΣ πήραν μέρος στο τριπλούν η Σπ. Καρύδη (προπονείται με τον Γ. Πομάσκι) και έμεινε στα 13.79μ., ενώ η Κωνσταντίνα Ρωμαίου που ανήκει στον Παναθηναϊκό και δουλεύει σκληρά για να επανέλθει έμεινε στο 12,76μ. Χαμηλή πτήση και για τον Δημήτρη Μονόπωλη όπου έμεινε πολύ μακριά από τις επιδόσεις και τις δυνατότητές του, αφού στο τριπλούν είχε καλύτερο άλμα στα 14,82μ.   


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ