Οι  Δουκατέλης, Ματζουρογιάννης, Βραδή στα Βενιζέλεια

Οι  Δουκατέλης, Ματζουρογιάννης, Βραδή στα Βενιζέλεια

Η Ηρώ Βραδή και ο Σπύρος Δουκατέλης του ΚΓΣ πάνε για ατομικό ρεκόρ στα Βενιζέλεια

ΧΑΝΙΑ. Την Κυριακή 29 Μαΐου θα γίνει το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλια - Χανιά στο στάδιο Έλενα Βενιζέλου στα Χανιά.

27
Μαΐου / 2022

ΧΑΝΙΑ. Την Κυριακή 29 Μαΐου θα γίνει το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλια - Χανιά στο στάδιο Έλενα Βενιζέλου στα Χανιά. Μια διοργάνωση που ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continentalτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και διοργανώνουν ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον Κύδων Χανίων, τον ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Κύδων Χανίων, υπό την Αιγίδα της «Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση, με πολύ καλούς αθλητές να παίρνουν μέρος, να έχουμε κάθε χρόνο σπουδαίες επιδόσεις, το ίδιο περιμένουμε και φέτος.

Εκεί θα βρεθούν και τρία παιδιά της Κέρκυρας, το δυο συνεχίζουν να ανήκουν στον Κερκυραϊκό Γ.Σ. (Δουκατέλης, Βραδή) και ο Ματζουρογιάννης που ανήκει πλέον στον Κάλλιστο. Αναλυτικά:

Ο Σπύρος Δουκατέλης που ξεκίνησε σαν αθλητής των 100μ., στη συνέχεια πήγε στα 200μ. και τώρα κάνει 400μ., πρόσφατα πέτυχε ατομικό ρεκόρ, μια επίδοση που του δίνει θέση στην Εθνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ400. Όμως ο Σπύρος που ξέρει να μάχεται, έχει κάνει καλή προετοιμασία στην Αθήνα όπου μένει και πάει για κάτι καλύτερο, θα το προσπαθήσει την Κυριακή.

Ο χρυσός Πανευρωπαϊκός νικητής στο άλμα εις μήκος, Παναγιώτης Ματζουρογιάννης προσπαθεί να επανέλθει μετά από ένα τραυματισμό που τον «φρέναρε», ήταν καλός στα Παπαφλέσσεια και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στα άλματα πάνω από 7,70μ. για να επιδιώξει στη συνέχεια να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ, είναι σε καλή κατάσταση.

Τέλος η Ηρώ Βραδή που είναι η νέα μας ανερχόμενη αθλήτρια με δυνατότητα να φτάσει ψηλά, έκανε 3,95μ. στο άλμα επί κοντώ την Τετάρτη 25/5 στην Καλλιθέα, για λίγο έχασε το ατομικό ρεκόρ που θέλει να καταρρίψει και θα επιδιώξει στην Κρήτη να υπερβεί τα 4μ. η 18χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ