Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι  Δουκατέλης, Ματζουρογιάννης, Βραδή στα Βενιζέλεια

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ - ΧΑΝΙΑ 2022
27 Μαΐου 2022 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΧΑΝΙΑ. Την Κυριακή 29 Μαΐου θα γίνει το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλια - Χανιά στο στάδιο Έλενα Βενιζέλου στα Χανιά.

ΧΑΝΙΑ. Την Κυριακή 29 Μαΐου θα γίνει το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλια - Χανιά στο στάδιο Έλενα Βενιζέλου στα Χανιά. Μια διοργάνωση που ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continentalτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και διοργανώνουν ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον Κύδων Χανίων, τον ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Κύδων Χανίων, υπό την Αιγίδα της «Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση, με πολύ καλούς αθλητές να παίρνουν μέρος, να έχουμε κάθε χρόνο σπουδαίες επιδόσεις, το ίδιο περιμένουμε και φέτος.

Εκεί θα βρεθούν και τρία παιδιά της Κέρκυρας, το δυο συνεχίζουν να ανήκουν στον Κερκυραϊκό Γ.Σ. (Δουκατέλης, Βραδή) και ο Ματζουρογιάννης που ανήκει πλέον στον Κάλλιστο. Αναλυτικά:

Ο Σπύρος Δουκατέλης που ξεκίνησε σαν αθλητής των 100μ., στη συνέχεια πήγε στα 200μ. και τώρα κάνει 400μ., πρόσφατα πέτυχε ατομικό ρεκόρ, μια επίδοση που του δίνει θέση στην Εθνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ400. Όμως ο Σπύρος που ξέρει να μάχεται, έχει κάνει καλή προετοιμασία στην Αθήνα όπου μένει και πάει για κάτι καλύτερο, θα το προσπαθήσει την Κυριακή.

Ο χρυσός Πανευρωπαϊκός νικητής στο άλμα εις μήκος, Παναγιώτης Ματζουρογιάννης προσπαθεί να επανέλθει μετά από ένα τραυματισμό που τον «φρέναρε», ήταν καλός στα Παπαφλέσσεια και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στα άλματα πάνω από 7,70μ. για να επιδιώξει στη συνέχεια να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ, είναι σε καλή κατάσταση.

Τέλος η Ηρώ Βραδή που είναι η νέα μας ανερχόμενη αθλήτρια με δυνατότητα να φτάσει ψηλά, έκανε 3,95μ. στο άλμα επί κοντώ την Τετάρτη 25/5 στην Καλλιθέα, για λίγο έχασε το ατομικό ρεκόρ που θέλει να καταρρίψει και θα επιδιώξει στην Κρήτη να υπερβεί τα 4μ. η 18χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια