Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επεισόδιο πριν την Γ.Σ. της ΕΠΣΚ κλήθηκε η αστυνομία

ΕΠΣΚ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
27 Μαΐου 2022 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ήταν όλα ομαλά στη Γ.Σ. της ΕΠΣΚ το απόγευμα της Τετάρτης, αφού κλήθηκε η αστυνομία για να μπορέσει να ξεκινήσει και αυτό έγινε με μισή ώρα καθυστέρηση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ήταν όλα ομαλά στη Γ.Σ. της ΕΠΣΚ το απόγευμα της Τετάρτης, αφού κλήθηκε η αστυνομία για να μπορέσει να ξεκινήσει και αυτό έγινε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή, η νυν διοίκηση είχε ζητήσει από την παλιά να παρευρεθεί σε Δ.Σ. και να δώσει εξηγήσεις για τα πεπραγμένα (διοικητικό και οικονομικό απολογισμό). Πήγε τότε ο πρώην πρόεδρος κ. Κουλόπουλος, ο οποίος δεν δέχθηκε τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η συζήτηση, θίχθηκε και αποχώρησε. Έμεινε όμως η κα Νίκη Σκλαβούνου, πρώην ταμίας  και έδωσε αναλυτικά τον οικονομικό απολογισμό στη νέα διοίκηση. Αυτό το εκτίμησαν όλοι και είπαν τα καλύτερα για την συμπεριφορά της.

Μετά από αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος και η Διοίκηση δεν κάλεσαν στην Γ.Σ. κάποιους από τα πρώην μέλη. Ο κ. Κουλόπουλος θέλησε να πάρει μέρος σαν εκπρόσωπος του σωματείου ΑΟ Κέρκυρα 1996, στο οποίο δήλωσε ότι είναι αντιπρόεδρος, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημά του, επειδή η Ένωση δεν είχε ενημερωθεί για αλλαγές στο Δ.Σ. του ΑΟ Κέρκυρα 1996, αυτό τυπικά έκανε απαγορευτική τη συμμετοχή του.

Πριν την έναρξη της Γ.Σ. ο κ. Κουλόπουλος με τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, κ.κ. Κούρκουλο και κ. Σουλάνη προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα, αλλά δεν τους επετράπη, γιατί δεν είχαν κάποιοι ιδιότητα (π.χ. μέλη - εκπρόσωποι σωματείου) με βάση την οποία θα μπορούσαν να παρευρεθούν. Είχαμε ένταση με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία η οποία και τους απομάκρυνε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της Γ.Σ.

Βέβαια είχαμε και άλλο γεγονός αρκετά σοβαρό, μετά το πέρας της Γ.Σ., σε άλλο χώρο. Υπήρξε μια σημαντική «σύγκρουση» του τέως με τον νυν πρόεδρο που και εδώ χρειάστηκε η αστυνομία, δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, το αφήνουμε το θέμα εκεί, μάλλον θα φτάσει σε δικαστική αίθουσα για να λυθεί το θέμα.     


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια