Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο και συναυλία της Karin Hammar και των Fab 4 στο Δημοτικό Θέατρο

Karin Hammar
27 Μαΐου 2022 / 13:18

Το σουηδικό jazz κουαρτέτο στην Κέρκυρα, σε συνεργασία με το Τ.Μ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η γνωστή Σουηδέζα τρομπονίστρια της jazz Karin Hammar και το jazz κουαρτέτο Fab 4 θα βρεθούν στην Κέρκυρα την ερχόμενη Δευτέρα, σε μια συνεργασία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του εδώ, η Karin Hammar και τα υπόλοιπα μέλη του Fab 4, την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο για τους φοιτητές του Τομέα Jazz του Ιονίου Πανεπιστημίου και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, στο studio του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Ακολούθως (ώρα 21.30), στον ίδιο χώρο, θα δώσουν συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τους Fab 4 αποτελούν οι Karin Hammar (τρομπόνι), Ανδρέας Χουρδάκης (κιθάρα), Niklas Fernqvist (μπάσο) και Fredrik Rundqvist (drums). Το εν λόγω σύνολο αποτελεί την επίσημη συμμετοχή της Σουηδίας στο Φεστιβάλ Τζαζ της Τεχνόπολης και έχει εκδώσει μέχρι στιγμής τρία CD που έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό από τον διεθνή Τύπο. Στη μουσική τους συνδυάζονται η bossa nova και το blues με τα λυρικά και μελωδικά στοιχεία της jazz.