Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χέρι - χέρι και στην Α1 ο Κρόνος με τον Σπ. Νικομάνη

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ
25 Μαΐου 2022 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κρόνος Αργυράδων, επέστρεψε στην Α1 φέτος, μετά από μια εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο, αφού τερμάτισε 1ος στον Νότιο Όμιλο της Α΄ και μάλιστα αήττητος, αφήνοντας τον ΑΟ Κέρκυρα στη 2η θέση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κρόνος Αργυράδων, επέστρεψε στην Α1 φέτος, μετά από μια εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο, αφού τερμάτισε 1ος στον Νότιο Όμιλο της Α΄ και μάλιστα αήττητος, αφήνοντας τον ΑΟ Κέρκυρα στη 2η θέση.

Στο τιμόνι είχε τον Σπύρο Νικομάνη, παλιό άσσο της ομάδας και η λογική σε αυτές τις περιπτώσεις λέει ότι οι δυο πλευρές μπορούν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο. Αυτό και έγινε, είχαμε φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και μάλιστα ενωρίς, έτσι ώστε να ξεκινήσει  ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, όπου θα έχουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με Όλυμπο, ΟΦΑΜ, Θιναλιακό, Λευκίμμη (ελπίζουμε πως θα δικαιωθεί και δεν θα είναι), Κρόνο, ομάδες με συμμετοχή σε ανώτερες κατηγορίες και βαριά φανέλα.

Ο «τσιγγάνος» Κρόνος, που κανείς δεν θυμάται ότι του πήραν το γήπεδο και γυρίζει από δω και από κει, ενημέρωσε για την ανανέωση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον Σπύρο Νικομάνη.

Το δελτίο τύπου:

Ο Κρόνος Αργυράδων, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Νικομάνη.

Ο τεχνικός, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας πέρυσι τον Αύγουστο και ήταν αγωνιστικά ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την επιστροφή του Κρόνου εκεί που αρμόζει να είναι, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη μας Κωνσταντίνο Καββαδία.

Ο Σπύρος Νικομάνης, τόνισε στο kronosfc για την επέκταση της συνεργασίας:

«Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Κρόνο μας μετά από κάποια  χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Καββαδία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια