Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα η Nia Vardalos - Σε τροχιά προετοιμασίας «Ο Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Nia Vardalos
25 Μαΐου 2022 / 11:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα βρίσκεται αυτήν την περίοδο η ελληνοκαναδέζα ηθοποιός, σκηνοθέτιδα, σεναριογράφος και παραγωγός Nia Vardalos.

για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Γάμος αλα ελληνικά 3». Η ταινία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ τα κινηματογραφικά συνεργεία θα βρίσκονται στην Κέρκυρα από 5 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου.

Τα κάστινγκ έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Κερκυραίους να συμμετάσχουν στην ταινία ως βοηθητικοί ηθοποιοί για να αποκτήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και -γιατί όχι-  μια εξτρά αμοιβή. Πληροφορίες της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αναφέρουν ότι έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες για κάποιους από τους συμμετέχοντες, ενώ οι location managers βρίσκονται σε καλό δρόμο, οργανώνοντας τα μέρη που θα χρησιμοποιηθούν ως ζωντανά σκηνικά για τα εξωτερικά γυρίσματα. 

Από τις επισκέψεις της ίδιας της παραγωγού πάντως, μπορεί κάποιος να καταλήξει σε ...υποψίες για τις τοποθεσίες που θα φιλοξενήσουν τα γυρίσματα, αν και οι άνθρωποι της παραγωγής είναι φειδωλοί ως προς τις πληροφορίες.

Τη Δευτέρα η Nia Vardalos με ανθρώπους της παραγωγής επισκέφθηκε τον ελαιώνα και τις εγκαταστάσεις παραγωγής του φημισμένου κερκυραϊκού ελαιολάδου "The Governor", το οποίο, θυμίζουμε, ήταν το πρώτο κερκυραϊκό ελαιόλαδο που κόσμησε τα ράφια του Harrods.

Οι αδελφοί Δαφνή, δημιουργοί του βραβευμένου προϊόντος της Κερκυραϊκής γης, την ξενάγησαν στον ελαιώνα και στις εγκαταστάσεις, της έδειξαν βήμα - βήμα την παραγωγική διαδικασία και της μίλησαν για τα ειδικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικού ελαιολάδου.

«Μας τιμά που μας επισκέφθηκε και ήταν χαρά μας που τη φιλοξενήσαμε» δηλώνει ο Σπύρος Δαφνής στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, χωρίς να διευκρινίζει αν η επίσκεψή της όντως σχετίζεται με τα γυρίσματα.

«Ο ελαιώνας και η παραγωγή του ελαιολάδου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κερκυραϊκή παράδοση. Και κάθε φορά που η φήμη του ταξιδεύει εκτός νησιού είναι ένα συγκλονιστικό αβαντάζ για το προϊόν και την ποιότητά του, ανεξάρτητα από τις ετικέτες» συμπληρώνει ο Σπύρος Δαφνής. «Η Κέρκυρα και η Ελλάδα είναι το απόλυτο κινηματογραφικό στούντιο και μακάρι να δούμε ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές παραγωγές στο νησί». 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ