Αιτήσεις για τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΑμΕΑ έως 3/6

Αιτήσεις για τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΑμΕΑ έως 3/6

Η φοίτηση διαρκεί δύο σχολικά έτη (1.800 ώρες εκπαίδευσης) και είναι επιδοτούμενη

24
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  ενημερώνουν ότι έχουν ξεκινήσει από 23 Μαΐου οι αιτήσεις για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία του Ο.Α.Ε.Δ Αθηνών (ορισμένα εξ αυτών εξ αποστάσεως). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την Παρασκευή 03/06/2022 .

Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, ηλικίας από 18 έως 58 ετών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2022-2023, προκειμένου να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής καταρτιζομένων της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικώς τη σχετική αίτηση (η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ.ΥΠ.Α. μαζί με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος), καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ειδικότερα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με τη σχετική αίτηση υποψηφίου καταρτιζόμενου, πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από Ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση που εκδίδεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ ekdose-upeuthunes-deloses) όπως αναφέρεται στην πρόσκληση του ΟΑΕΔ.

Η φοίτηση θα διαρκέσει δύο σχολικά έτη (1.800 ώρες εκπαίδευσης)  και είναι επιδοτούμενη, με ημερήσια αμοιβή ύψους 30€  ανά εκπαιδευόμενο, προσφέροντας το συνδυασμό κοινωνικής στήριξης και επαγγελματικής κατάρτισης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή ΑμεΑ Αθηνών, τη συμμετοχή, το πρόγραμμα και τα αντικείμενα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  https://sxoli-amea.webnode.gr/, στην  ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] και στο τηλέφωνο 210-2021108 .