Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέρασε και από την Άρτα, ο Αστέρας Πετριτή

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗ
22 Μαΐου 2022 / 19:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο Δημοτικό γήπεδο της Άρτας ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς από την αρχή και μόλις στο 2΄προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Μεντή που αξιοποίησε φάουλ του Γεωργοπάλη, δείχνοντας πιο είναι το αφεντικό του ματς.

ΑΡΤΑ. Για την 4η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλημάτων των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ο Αστέρας Πετριτή που εκπροσωπεί το νησί μας, πέρασε με νίκη απ΄ την Άρτα κόντρα στην ΑΕ Ξηροβουνίου και όχι απλά παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι μια νίκη απ΄ την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Στο Δημοτικό γήπεδο της Άρτας ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς από την αρχή και μόλις στο 2΄προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Μεντή που αξιοποίησε φάουλ του Γεωργοπάλη, δείχνοντας πιο είναι το αφεντικό του ματς. Είχε υπεροχή σαν ομάδα έπαιξε έξυπνα και μυαλωμένα για το αποτέλεσμα και για τους τρεις βαθμούς. 

Στις αρχές της επανάληψης στην κόντρα, με σκόρερ στο 53΄ τον Θηραιό διπλασίασε τα τέρματα του για το 0-2 και εκεί όλα έδειξαν ότι οι τρεις βαθμοί θα ερχόταν στην Κέρκυρα. Προσοχή στην άμυνα για τη συνέχεια με στόχο να κτυπήσει και πάλι στην κόντρα, κάτι που έγινε στο 74΄ για το 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κ. Μάμαλου. 

Καλοί οι διαιτητές Χ. Πέτσας, ο Χ. Μπάλας και ο Χ. Αλεξόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

ΑΕ Ξηροβουνίου: Παπαχαρίσης, Κίτσιος Χ., Κίτσιος Γ., Γκαρτζώνης (53΄Δόσης – 65΄ Μήτσος), Κοσταντίνι, Θεοδωρής, Παππάς, Ασπροποταμίτης (65΄Τσόλης), Τσαρακλημάνης (88΄Καραμούτσος), Γρύλλης, Γρηγορίου
Αστέρας Πετριτή: Πισιάνης, Μεντής, Πολύζος (46΄Γούναρης), Γεωργοπάλης, Νάστο (27΄ Ασπιώτης), Γαρδικιώτης, Μάμαλος (75΄ Μαρουλάκης), Καλισπεράτης (84΄ Λέσσης), Σκολαρίκης (84΄ Καλησπεράτης), Γραικός, Θηραίος.
 
Ο Αστέρας μετά τη νίκη του αυτή είναι επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. Έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική και υπολείπονται δυο ματς ως το τέλος. Τα έχει εντός έδρας και τα δυο με Θύελλα Κατσικά και Απόλλωνα Πάργας, θέλει μια νίκη για να κλειδώσει την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια