Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Πέτσας από τα Τρίκαλα στο ΑΕ Ξηροβουνίου- Πετριτής

Γ ΕΘΝΙΚΗ
19 Μαΐου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές για το σημαντικό ματς που δίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας ο Αστέρας Πετριτή με την ΑΕ Ξηροβουνίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές για το σημαντικό ματς που δίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας ο Αστέρας Πετριτή με την ΑΕ Ξηροβουνίου.

Ο Χ. Πέτσας, ο Χ. Μπάλας και ο Χ. Αλεξόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων είναι οι επιλογές της ΚΕΔ, ενώ σαν παρατηρητή διαιτησίας όρισε τον Σπ. Τσιάκο από την Θεσπρωτία.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της και να αποδώσει δικαιοσύνη, να μην έχουμε γεγονότα όπως αυτά που κατήγγειλε ο Αστέρας Πετριτή για τον Πατρινό διαιτητή του ματς με την Αναγέννηση Στάνου, στην Αμφιλοχία.

Να τονίσουμε ότι ο Αστέρας είναι επικεφαλής της ειδικής βαθμολογίας των μπαράζ, ενώ η πρωταθλήτρια ομάδας της ΕΠΣ Άρτας τελευταία. Είναι ένα παιγνίδι που έχει ξεχωριστή σημασία για την ομάδα της Κέρκυρας, το τελευταίο εκτός έδρας και θα πάει να πάρει τους τρεις βαθμούς, έχει όμως σημασία πέραν των ποδοσφαιριστών που θα τα δώσουν όλα, να σταθεί και η διαιτησία στο ύψος της.    

Να τονίσουμε ότι είναι η 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική και η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν έχει ορίσει Κερκυραίο διαιτητή σε κάποιο ματς.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια