Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για νίκη παραμονής στην Αθήνα ο ΝΑΟΚ, κόντρα στον ΣΚ Ροή

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
19 Μαΐου 2022 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 2ος αγώνας των πλέι άουτ για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών θα γίνει την Παρασκευή 20 Μάη στην Αθήνα, για τον ΝΑΟΚ, με αντίπαλο την ΣΚ Ροή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 2ος αγώνας των πλέι άουτ για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών θα γίνει την Παρασκευή 20 Μάη στην Αθήνα, για τον ΝΑΟΚ, με αντίπαλο την ΣΚ Ροή. Ένας αγώνας που με νίκη ο ΝΑΟΚ κλειδώνει την παραμονή του στην κατηγορία, αφού στη σειρά αυτή των αγώνων που κρίνεται στις δυο νίκες, η ομάδα του νησιού μας έχει μια νίκη. Όπως είναι γνωστό η ΡΟΗ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στην Κέρκυρα στο 1ο ματς και το πήρε ο ΝΑΟΚ με 5-0, έχει πλέον το πάνω χέρι και στο ταξίδι στην Αθήνα πάει για να τελειώσει τη σειρά, πάει για νίκη παραμονής.

Η αποστολή του ΝΑΟΚ προγραμμάτισε να φύγει το πρωί της Παρασκευής με το αεροπλάνο και θα επιστρέψει το βράδυ. Ο αγώνας θα γίνει στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, θα ξεκινήσει στις 14.00, με τους γηπεδούχους να έχουν το άγχος αφού σε περίπτωση ήττας υποβιβάζονται. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει και τρίτος αγώνας την Κυριακή 22 Μάη στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας «Σπύρος Γιαννιώτης» και αν χρειαστεί θα ξεκινήσει στις 17.00.

Να σημειώσουμε ότι το άλλο ζευγάρι που μάχεται για παραμονή είναι ΑΕ Χαϊδαρίου-Καλαμάτα 10-9 το 1ο ματς και Παρασκευή 20 Μάη  στην Καλαμάτα θα γίνει το 2ο παιγνίδι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια