1η θέση και βραβείο Scratch Animation για το Δημοτικό Σχολείο Άφρας

1η θέση και βραβείο Scratch Animation για το Δημοτικό Σχολείο Άφρας

Το έξυπνο θερμοκήπιο - 1η θέση και βραβείο Scratch Animation στο Σχολείο Αφρας

Τα παιδιά βραβεύτηκαν για το "Εξυπνο Θερμοκήπιο"

18
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την 1η θέση και το βραβείο Scratch Animation κατέκτησε το Δημοτικό Σχολείο Αφρας, Γ΄και  Στ΄Δημοτικού (Περιφέρεια Ιονίου) για την κατηγορία «Πρωτογενής Τομέας – αγροτική παραγωγή». Τα παιδιά βραβεύθηκαν για την κατασκευή του «Έξυπνου θερμοκηπίου».

Το ΔΣ και ο  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, Τάσος Μπούας, έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές της Πέμπτης  τάξης του σχολείου για την πρωτιά στον διαγωνισμό ρομποτικής! Όπως τόνισε:

«Για τρίτη φορά το σχολείο μας, υπό την άψογη καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ Κώστα και τη στήριξη του συλλόγου διδασκόντων όπως και  της διεύθυνσης του σχολείου μας, μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση του συλλόγου μας και όλων των γονέων κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια την Κέρκυρα και σε περιφερειακό επίπεδο να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία! Συγχαρητήρια σε όλους! Τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο και χωρίς γερές βάσεις από προσπάθειες ετών!

Ο 8ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου, έγινε στα Ιωάννινα, από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O™ Hellas, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ