Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι αγώνες να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
17 Μαΐου 2022 / 14:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την διαμαρτυρία των φίλων του Αστέρα Πετριτή (Piranhas), έρχεται και από την διοίκηση ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη διαιτησία από την Αχαΐα για τις αποφάσεις της στο ματς με την Αναγέννηση Στάνου στην Αμφιλοχία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την διαμαρτυρία των φίλων του Αστέρα Πετριτή (Piranhas), έρχεται και από την διοίκηση ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη διαιτησία από την Αχαΐα για τις αποφάσεις της στο ματς με την Αναγέννηση Στάνου στην Αμφιλοχία. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ανακοινώσεις ο Αστέρας, αλλά φαίνεται ότι όταν σε πνίγει το δίκιο, δεν μπορείς να σιωπάς. Καλό είναι σε μια δύσκολη καμπή των αγώνων μπαράζ ανόδου οι διαιτητές να είναι προσεκτικοί, γιατί παίζεται ο κόπος μιας χρονιάς κάθε ομάδας και αν χάθηκαν δυο βαθμοί στην Αμφιλοχία από τη διαιτησία, αλλοιώνεται κι ο βαθμολογικός πίνακας, με ότι αυτό συνεπάγεται στη συνέχεια.  

Η ανακοίνωση του Αστέρα

«Ο Αστέρας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία που έτυχε στο χθεσινό εκτός έδρας ματς απέναντι στην Αναγέννηση Στάνου. Η διαιτητική τριάδα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τις, καθώς μόλις στα πρώτα 10 λεπτά είχαν ακυρωθεί δύο γκολ. Δυστυχώς όμως υπήρχε και συνέχεια, αφού λίγα λεπτά αργότερα υποδείχθηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων. Το ρεσιτάλ διαιτησίας ολοκληρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν υποδείχθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.

Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα μια προσπάθεια υποβάθμισης του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, η οποία δεν έχει τέλος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, αλλά αυτό θέλουμε να συμβαίνει επί ίσοις όροις και οι αγώνες να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια