Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεξιώθηκε τον Φίλιππο Βέροιας, ο Κερκυραΐκος

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ
16 Μαΐου 2022 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο αθλητισμός δεν είναι ένας αγώνας, το αποτέλεσμα η βαθμολογία και η ικανοποίηση των φιλάθλων, αλλά σεβασμός, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα και χαρά για τα παιδιά κυρίως.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο αθλητισμός δεν είναι ένας αγώνας, το αποτέλεσμα η βαθμολογία και η ικανοποίηση των φιλάθλων, αλλά σεβασμός, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα και χαρά για τα παιδιά κυρίως. Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο κ. Νίκος Πέρρος ο οποίος χρόνια στο χώρο το έχει αναδείξει, έχοντας πλάι του, κυρίως τους γονείς των παιδιών και τους συνεργάτες του. Άλλωστε διδάσκει ήθος κάθε ομάδα στην οποία έχει υπάρξει προπονητής, υπεύθυνος κλπ.

Εδώ και πέντε χρόνια έχει δημιουργήσει τμήμα χάντμπολ ανδρών και γυναικών στον Κερκυραϊκό και τα αποτελέσματα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι αξιομνημόνευτα και ο σεβασμός από φίλους και αντιπάλους, επιβεβαιώνουν ότι έχουμε μια ομάδα μοντέλο και παράδειγμα προς μίμηση. 



Στα πλαίσια της φιλίας, της φιλοξενίας και του σεβασμού των «αντιπάλων» το Σάββατο (14/5) ο ΚΓΣ δεξιώθηκε στις ιστορικές εγκαταστάσεις του την αποστολή της Βέροιας, αλλά και τις αθλήτριες του. Την όλη οργάνωση ανέλαβε επιτροπή γονέων και κηδεμόνων που (σύμφωνα με τον σύλλογο) είναι η κινητήρια δύναμη του.

Οι εικόνες νομίζουμε ότι μιλάμε μόνες τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια