Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ του Γυμνασίου-Λυκείου Σκριπερού

ΒΟΛΕΪ
16 Μαΐου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεχωριστή η διάκριση για τις ομάδες βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών του Γυμνασίου-Λυκείου Σκριπερού, όπου στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα ξεχώρισαν ιδιαίτερα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεχωριστή η διάκριση για τις ομάδες βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών του Γυμνασίου-Λυκείου Σκριπερού, όπου στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Η ΛΑΣΥ Β. Κέρκυρας με δελτίο τύπου συγχαίρει τα παιδιά για τις επιτυχίες, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φτάνουμε σε τέτοιες διακρίσεις.

Το δελτίο τύπου

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόρειας Κέρκυρας, συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Κοριστιών του Γυμνασίου-λυκείου Σκριπερού για την πρόκριση στον προημιτελικό του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος και στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.  Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μέσα από μια συγκλονιστική πορεία με 7 διαδοχικές νίκες στις οποίες η ομάδα του Σκριπερού δεν έχασε ούτε ένα σετ. Τα κορίτσια ανακηρύχτηκαν έτσι διαδοχικά πρωταθλήτριες Κέρκυρας, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» συγχαίρει ακόμη και την αντίστοιχη ομάδα αγοριών του ίδιου σχολείου όπου με έξι νίκες έφτασε μέχρι την φάση των 16 καλύτερων σχολικών ομάδων της Ελλάδας και ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων.   

Η διάκριση του παιδιών μας αποκτά ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες άθλησης ενώ αναδεικνύει με τον πιο έντονο τρόπο την ανάγκη δημιουργίας αθλητικών υποδομών. Υποδομές που χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις οφείλουν στη νεολαία της Βόρειας Κέρκυρας και που η σημερινή δημοτική αρχή αρνείται να υλοποιήσει με χαρακτηριστικότερο τη μη προώθηση του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι παραπάνω επιτυχίες αποτυπώνουν ακόμη και τη σημαντική δουλειά ενός ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, του ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ, που καλλιεργεί με μεγάλη σοβαρότητα και θυσίες το συγκεκριμένο άθλημα στη Βόρεια Κέρκυρα.

Θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση του σχολείο, στους καθηγητές και

προπονητές των παιδιών καθώς και στους γονείς τους.

Πολλές ευχές στην ομάδα των κοριτσιών για καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα της και στην προσπάθεια για πρόκριση στο final four. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρουν ότι για εμάς θα είναι νικήτριες έτσι και αλλιώς αφού ξεπέρασαν τεράστια εμπόδια και δυσκολίες πραγματοποιώντας ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις και εμπειρίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια