Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τιμητικές βραβεύσεις από τον Ερυθρό Σταυρό Κέρκυρας

Ερυθρός Σταυρός
10 Μαΐου 2022 / 11:52

Βραβεύθηκαν οι τρεις Δήμοι τις Κέρκυρας και άλλοι φορείς για την πολύτιμη υποστήριξή τους στο έργο του Ερυθρού Σταυρού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελετή βράβευσης έγινε στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας του  ερυθρού σταυρού και ερυθράς ημισελήνου, που αφορούσε στη στήριξη και συμμετοχή φορέων στις πολυσχιδείς δράσεις του οργανισμού και στις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλει σε όλο τον κόσμο  με τη συνεισφορά του σε διεθνείς κρίσεις, για την ανακούφιση των ανθρώπων από τις αρρώστιες, τους λοιμούς, τις καταστροφές και τους πολέμους.

Τα βραβεία παρέδωσε η Πρόεδρος του φορέα Μαρία Δημουλά σε ειδική τελέτη το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022.



Από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης και η Αντιδήμαρχος Κυκλικής οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη.

Από τον Κεντρικό Δήμο βραβεύτηκαν η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Σκούπουρας, ενώ από τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Λέσσης.                  

Στην ίδια εκδήλωση βρβεύθηκαν επίσης ο Διευθ Σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβοπουλος, ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας, "Ομόνοια " Γιώργος Περατινός, ο Αιδεσιμώτατος της Αγγλικανικης Εκκλησίας κ.Joules και ο πρώην Πρόεδρος του ΟΛΚΕ Σπύρος Στεφανίδης.