Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Όμιλο Ιωάννου το ΑΚΤΑΙΟΝ, με μηνιαίο μίσθωμα 16.000 ευρώ

ΑΚΤΑΙΟΝ
05 Μαΐου 2022 / 11:21

Το νέο όνομα αυτού θα είναι ONLIST (αναγραμματισμός του Λιστόν) CORFU AKTAION

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επτά συνολικά "μνηστήρες" διεκδίκησαν το δημοτικό ακίνητο, γνωστό σε όλους τους Κερκυραίους ως ΑΚΤΑΙΟΝ. Υπενθυμίζεται ότι τιμή εκκίνησης είχε οριστεί το ποσό των 7.100, με εγγυητική επιστολή 20.000 ευρώ.

Η δημοπρασία εκμίσθωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαράσλειο, με το διαγωνισμό να κατακυρώνεται στον Όμιλο Επιχειρήσεων Στ. Ιωάννου. Στη διαδικασία παραστάθηκε ο λογιστής του ομίλου Γεώργιος Αθανασίου και ο δικηγόρος του ομίλου Ευάγγελος Νάκος. 

Το νέο όνομα αυτού θα είναι ONLIST (αναγραμματισμός του Λιστόν) CORFU AKTAION και το μίσθωμα θα είναι 16.000 ευρώ μηνιαίως συν το χαρτόσημα 3,6%.

Σύμβαση - εγγύηση

Η κατακύρωση του πλειοδότη αναμένεται να περάσει από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας. Εφόσον εγκριθεί, θα υπογραφεί η σύμβαση και θα καταβληθεί εγγύηση ίση με τα μισθώματα ενός έτους, ήτοι 192.000 ευρώ (πλέον χαρτοσήμου). Η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει 10 ή 15 μέρες.

Στον όμιλο Ιωάννου  ανήκουν επίσης οι επιχειρήσεις Nolita στην Πλατεία Δημαρχείου και Pazuzu στη Γλυφάδα, καθώς και επίσης και αρκετές άλλες στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχειακών μονάδων.  

Οι συνεργάτες του Ομίλου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες στο νέο κατάστημα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ