Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλουν μόνο νίκη κόντρα στο Αμύνταιο τα κορίτσια του ΚΓΣ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ – ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ
29 Απριλίου 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι η ομάδα γυναικών του Κεκρυραϊκου, αφού για την ολοκλήρωσή του, έχει να δώσει ακόμη δυο ματς της β΄ φάσης (μπαράζ) που μπορεί να κρίνουν ακόμη και την άνοδο στην Α1.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι η ομάδα γυναικών του Κεκρυραϊκου, αφού για την ολοκλήρωσή του, έχει να δώσει ακόμη δυο ματς της β΄  φάσης (μπαράζ) που μπορεί να κρίνουν ακόμη και την άνοδο στην Α1.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 30 Απρίλη όπου στις 15.30 ο Κερκυραϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αμύνταιου σε ένα ματς που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην κορυφή και την άνοδο. Είναι ένα παιγνίδι που ο ΚΓΣ παίρνοντας τους 2 βαθμούς της νίκης, μπορεί να περάσει 2ος στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες και για να φτάσει στην κορυφή, σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Και αυτό γιατί ο Απόλλων Σταυρούπολης και ο Ορφέας Σουρωτής που είναι ένα βαθμό πιο πάνω έχουν δυσκολότερο πρόγραμμα (και μεταξύ τους ματς), ενώ ο ΚΓΣ, εκτός από το Αμύνταιο θα υποδεχθεί εντός έδρας και τον Φίλιππο Βέροιας, δυο ομάδες δηλαδή που μπορεί να τις κερδίσει όπως έκανε και στον α΄ γύρο εκτός έδρας.

Όπως μας είπε και ο συντονιστής προπονητής του Κερκυραϊκού κ. Ν. Πέρρος η ομάδα μπορεί αν πάρει και την 1η θέση, θέλει στη χειρότερη των περιπτώσεων την 2η που δεν οδηγεί βεβαίως σε απ΄ ευθείας άνοδο, αλλά μπορεί να βρεθεί στην Α1, επειδή συνήθως κάποια ή κάποιες ομάδες δεν θα θελήσουν να συμμετάσχουν και καλό θα είναι να επωφεληθεί. Μην ξεχνάμε ότι νίκησε εκτός έδρας και τους δυο πρωτοπόρους, αλλά έχασε εντός από αυτούς, ενώ σε περιπτώσεις ισοβαθμίας οι αντίπαλοι έχουν το πάνω χέρι, σε σχέση με τον ΚΓΣ.

Διαιτητές του ματς οι Αγγελίδης, Πίττας, ενώ ο Κερκυραϊκός ζητάει από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια που γίνεται.    

 

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 30 Απρίλη 2022

Φίλιππος Βέροιας – Ορφέας Σουρωτής

Κερκυραϊκός – Αμύνταιο

Ρεπό ο Απόλλων Σταυρούπολης

 

Βαθμολογία (6 αγώνες)

Απόλλων Σταυρούπολης         9

Ορφέας Σουρωτής                  9

Κερκυραϊκός                            8

Φίλιππος Βέροιας                   4

Αμύνταιο                                 0


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια