Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Γης μαδιάμ» το πάρκινγκ της πλατείας...

Πάρκινγκ
29 Απριλίου 2022 / 09:31

Ακόμα και στον χώρο που έχει κλείσει για εργασίες στάθμευσαν το βράδυ της Πέμπτης κάποιοι οδηγοί, παραβιάζοντας σήμανση και κορδέλες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακόμα και στον χώρο που έχει κλείσει για εργασίες στάθμευσαν το βράδυ της Πέμπτης κάποιοι οδηγοί, παραβιάζοντας σήμανση και κορδέλες, μπαίνοντας μέσα στα ανοιχτά σκάμματα και τα φρεάτια. 

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες εγκατάστασης μηχανημάτων ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης και αναβάθμισης. Για τις ανάγκες της εργολαβίας, θα γίνεται τμηματικό κλείσιμο ανάλογα με τις εργασίες τοποθέτησης και ο υπόλοιπος χώρος θα λειτουργεί με μειωμένες θέσεις. Σε πρώτη φάση έκλεισε το ανατολικό τμήμα, από το κιόσκι έως τις άμαξες, από όπου και οι φωτογραφίες.

Τις εικόνες αυτές παρουσίαζε το πάρκινγκ της πλατείας, λίγες ώρες αφότου έφυγαν  τα συνεργεία που τοποθετούν ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.





Το φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος σημειώνοντας: «Ούτε τα αυτοκίνητα τους δεν σέβονται και μπήκαν μέσα στα σκάμματα και στα ανοικτά φρεάτια, παραβιάζοντας σήμανση και κορδέλες, με κίνδυνο να τραυματιστουν. Θα σεβαστούν τις θέσεις ΑμΕΑ;»