Εκλογές στον ΟΦΑΜ το Σάββατο 30/4/2022

Εκλογές στον ΟΦΑΜ το Σάββατο 30/4/2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ έκανε ένα πολύ ωραίο ταξίδι στην Γ΄ Εθνική, τις δυο τελευταίες σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει στις μεγάλες δυσκολίες της κατηγορίας και υποβιβάστηκε.

26
Απριλίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ έκανε ένα πολύ ωραίο ταξίδι στην Γ΄ Εθνική, τις δυο τελευταίες σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει στις μεγάλες δυσκολίες της κατηγορίας και υποβιβάστηκε. Έτσι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΚ, με αρκετές αλλαγές φαντάζομαι στο έμψυχο δυναμικό και στον τρόπο λειτουργίας και φιλοσοφίας της ομάδας.

Όμως τον προγραμματισμό και τους στόχους θα τους θέσει ένα νέο Δ.Σ. που θα αναδειχθεί μετά από τις εκλογές που έχει προκηρύξει ο Όμιλος για το ερχόμενο Σάββατο 30 Απρίλη. Μάλιστα σε ανακοίνωση τονίζεται ότι καθημερινά ως την Παρασκευή 29/4 θα γίνονται εγγραφές μελών και υποψηφιότητες στα γραφεία του Ομίλου από τις 7μ.μ. ως τις 8.30μ.μ.

Δεν έχουμε τις υποψηφιότητες και δεν γνωρίζουμε ποιοι θα πάρουν τις τύχες του ΟΦΑΜ στα χέρια τους μετά το Σάββατο. Όπως όμως και να το δει κανείς, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με διοικήσεις συνήθως από παλιούς αθλητές της ομάδας, από παλιούς παράγοντες, από Αγιομαθήτες που πονάμε την ομάδα και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να στέκεται ψηλά. Αυτό θεωρούμε ότι θα γίνει ακόμη μια φορά, άσχετα με τα πρόσωπα που θα εκλεγούν, ο ΟΦΑΜ είναι η αγάπη και ο καημός των κατοίκων του Αγ. Ματθαίου, που πάντα είναι δίπλα του.         

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ