Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Πέρρος: Πληρώνουμε την έλλειψη αγώνων 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ.Γ.Σ.
19 Απριλίου 2022 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η νίκη στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στην πρωτοπόρο Σταυρούπολη, των κοριτσιών του Κερκυραϊκού, στα μπαράζ ανόδου, δείχνει τη δυναμική αυτής της ομάδας, που αν δεν αιφνιδιαζόταν στο 1ο ματς που έδωσε εδώ στο ΕΑΚΚ και το έχασε από την ομάδα αυτή, θα ήταν κορυφή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια ο ΚΓΣ κτυπάει την πόρτα της Α1 και αυτό είναι επίτευγμα του ανθρώπου που έχει κάνει συνώνυμο το όνομά του με το Κερκυραϊκό χάντμπολ, του Νίκου Πέρρου και των συνεργατών του φυσικά. Νομίζουμε ότι η δική του άποψη για τη μεγάλη νίκη και το μέλλον είναι η πλέον σωστή, με τον συντονιστή-προπονητή του ΚΓΣ να αναφέρει:  

«Η Κερκυραϊκή ομάδα καλά διαβασμένη κατέβηκε στον αγώνα αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Η αξιόλογη αμάδα της Σταυρούπολης, εκμεταλλεύτηκε μια πολύ άσχημη εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στην πρώτη αγωνιστική των playoff  και μας κέρδισε με 10 τέρματα διαφορά. Όλοι, προπονητές αθλήτριες και έφοροι δεν πιστέψαμε ότι αυτή είναι η δυναμική του Κερκυραϊκού γυναικείου χάντμπολ, απλά πληρώνουμε θα λέγαμε την έλλειψη αγώνων, δεν έχουμε ούτε φιλικά παιγνίδια στο ενεργητικό μας.. είναι όμως συγκινητική η προσπάθεια και η παρουσία των αθλητριών μας στις προπονήσεις και στους αγώνες. Εργαζόμενες, μητέρες μικρών παιδιών, μαθήτριες Γ Λυκείου έχουν στις προτεραιότητες τους την ομάδα και το χάντμπολ. Ακόμη και τραυματίες είναι κοντά στην ομάδα. Γι αυτό λέμε ότι η ομάδα, μάλλον το Κερκυραϊκό χάντμπολ έχει μέλλον. Ό υποβιβασμός του Φαίακα πιστεύω θα είναι μια μικρή ανάπαυλα. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας , αλλά τώρα εξαρτόμαστε και από άλλα αποτελέσματα , όπως αυτό της Βέροιας με τον Όρφέα και αυτό της Σταυρούπολης με τον Όρφέα Σουρωτής και γιατί όχι το  Αμύνταιο να κάνει την έκπληξη με Σταυρούπολη …. Ελπίζουμε ..».

Πολύ δύσκολα θα γίνει τέτοια ανατροπή, αν και ο Κερκυραϊκός είναι μόλις ένα βαθμό πίσω, αλλά υστερεί σε ισοβαθμίες και με Σταυρούπολη και με Ορφέα, αν και έχει μια νίκη και μια ήττα με κάθε μια από αυτές.  Όπως όμως τονίζει… «Ελπίζουμε» και αν πετύχει την άνοδο τότε θα μιλάμε για μικρό θαύμα, με βάση τις συνθήκες δουλειάς και το χρόνο που ξεκίνησε να κτίζεται αυτή η ομάδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια