Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάρκινγκ πληρωμάτων στο χώρο του Νέου Λιμένα από Μ. Τρίτη έως Μ. Σάββατο

Πάσχα
18 Απριλίου 2022 / 11:59

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι χώροι του Νέου Λιμανιού (ΟΛΚΕ) θα διατίθενται για στάθμευση, από αύριο, Μ Τρίτη έως και το Μ. Σάββατο

θα διατίθενται για στάθμευση, από αύριο, Μ Τρίτη έως και το Μ. Σάββατο, για τα ΙΧ πληρωμάτων των πλοίων της γραμμής



Κατόπιν συνεννόησης με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, το Σωματείο Ναυτεργατών απέστειλε σχετική ενημερωτική επιστολή προς τις πλοιοκτήτριες εταιρείες.

Θα είναι διαθέσιμος ο χώρος που βρίσκεται εντός της περίφραξης από την είσοδο του Κεντρικού Λιμεναρχείου έως της προβλήτα 6 και από τις δύο μεριές. 
Για όσους είναι δυνατόν, κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περίοδου, να μετακινούνται με δίκυκλα. 

«Επίσης ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στα μέτρα προστασίας από τη διάδοση της πανδημίας. Είμαστε βέβαιοι ότι για άλλη μια φορά θα ανταποκριθείτε επάξια στα καθήκοντά σας για την ομαλή μετάβαση των εκδρομέων» αναφέρει η επιστολή προς τις πλοιοκτήτριες εταιρείες. 

Όλοι οι χώροι

Κερκυραίους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Πάσχα, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στο κέντρο της πόλης.
Ειδικά για τις ημέρες του μεγάλου φόρτου, στην Κέρκυρα αναμένονται να υπάρχουν χώροι στάθμευσης στο Εμπορικό Κέντρο, έξω από το 1ο Νεκροταφείο στη Γαρίτσα, στον ΟΛΚΕ και στο ΕΑΚΚ.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από την Τροχαία Κέρκυρας, σχετικά με όλο το πλέγμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων των ημερών του Πάσχα. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Σημείωση: Στην αρχική ανάρτηση αναφέρθηκε εκ παραδρομής ότι ο χώρος θα διατίθεται για όλα τα ΙΧ, ενώ πρόκειται για τα ΙΧ πληρωμάτων των πλοιών της γραμμής.