Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ σκόρπισε τους αντίπαλους στα Γιάννενα

ΠΟΛΟ
17 Απριλίου 2022 / 19:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη φάση των προκριματικών αγώνων στην κατηγορία Μίνι Παίδων στα Γιάννενα έγινε με τη συμμετοχή και του ΝΑΟΚ ο οποίος, όχι απλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση σαν πρώτος, αλλά κυριολεκτικά διέλυσε τους αντιπάλους του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντίπαλοι της κερκυραϊκής ομάδας είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τον ΝΑΟΚ γι’ αυτό και στα ματς αυτά έχασαν με πολύ μεγάλα σκορ.

Ο προπονητής Γιώργος Χατζηγεωργίου είδε τη δουλειά που έγινε με τα παιδιά όλο το χειμώνα να αποδίδει καρπούς, έτσι την 1η αγωνιστική «έπνιξε» τον Πύρρο Ιωαννίνων με 20-2, στη συνέχεια έπαιξε με το ΝΟ Αργοστολίου από την Κεφαλονιά τον οποίο νίκησε με 15-5 ενώ την Κυριακή το απόγευμα στο τελευταίο παιγνίδι με αντίπαλο την Κοζάνη, είχαμε νέο περίπατο για την ομάδα του ΝΑΟΚ που νίκησε με 12-1 και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια