Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι προπονητές, ενίσχυσαν Χαμόγελο του παιδιού, Μέλισσα και Φλόγα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
12 Απριλίου 2022 / 17:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας για το 2022 έβγαλε ένα ημερολόγιο – ατζέντα με σκοπό να μαζέψει χρήματα τα οποία είχε προγραμματίσει να δοθούν σε τρία ιδρύματα στο νησί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας για το 2022 έβγαλε ένα ημερολόγιο – ατζέντα με σκοπό να μαζέψει χρήματα τα οποία είχε προγραμματίσει να δοθούν σε τρία ιδρύματα στο νησί. Η πρόταση του κ. Γρ. Τσιτούρα στο Δ.Σ. έγινε αποδεχθεί και με τον ίδιο μπροστάρη έγινε μια εξαιρετική δουλειά.

Μοιράστηκε το ημερολόγιο, αρκετός κόσμος προθυμοποιήθηκε για να συνεισφέρει και το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από θετικό, με αποτέλεσμα να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό.

Την περασμένη Παρασκευή στην αίθουσα Διαιτητών στο ΕΑΚΚ, είχαν κληθεί εκπρόσωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Μέλισσα» και την «Φλόγα» για να παραλάβουν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, ενώ παρόντες ήταν μέλη της διοίκησης των προπονητών και φυσικά ο εμπνευστής της ιδέας (δάκρυσε μάλιστα την ώρα της παράδοσης) κ. Γ. Τσιτούρας και ο πρόεδρος κ. Σάββας Σιδηρόπουλος.

Μια σεμνή εκδήλωση, με τους εκπροσώπους  των ιδρυμάτων να ευχαριστούν τον Σύνδεσμο των διαιτητών, ενώ ακούστηκε (από την πλευρά της Μέλισσας) ότι υπάρχει πλέον ανάγκη στην Ελλάδα να εξαλειφθεί η οπαδική βία.

Ζητήσαμε από τον κ. Τσιτούρα να μας πει για την ιδέα και πως νοιώθει μετά το αποτέλεσμα και μας τόνισε: «χρωστάω στο ποδόσφαιρο, ήθελα να κάνω κάτι γι αυτό  και ευχαριστώ τους συναδέλφους που δέχθηκαν την εισήγηση μου, αλλά και για την βοήθειά τους ώστε να πετύχει η κίνηση αυτή. Είμαι πολύ συγκινημένος, με γέμισε αυτό ψυχικά, νοιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που μπορέσαμε και προσφέραμε σε αυτά τα ιδρύματα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια