Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό μετάλλιο για την E. Kopyltsova του ΚΑΣ «Ο Δαμοκλής»

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
12 Απριλίου 2022 / 17:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια κόμη πολύ σημαντική διάκριση έρχεται για την ξιφασκία της Κέρκυρας, αφού η αθλήτρια Elizaveta Kopyltsova, πήρε το Χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο παμπαίδων – παγκορασίδων U13.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια κόμη πολύ σημαντική διάκριση έρχεται για την ξιφασκία της Κέρκυρας, αφού η αθλήτρια Elizaveta Kopyltsova, πήρε το Χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο παμπαίδων – παγκορασίδων U13. Μια μεγάλη διάκριση που δείχνει ότι γίνεται σωστή και σοβαρή δουλειά σε βάθος, ενώ στην αποστολή που βρέθηκε στην Αθήνα, είχαμε καλές προσπάθειες από τα άλλα παιδιά. Για όλα αυτά ενημέρωσε ο «Δαμοκλής».

Το δελτίο τύπου

Ένα χρυσό μετάλλιο και μεγάλο ενθουσιασμό για την αθλήτριά μας Elizaveta Kopyltsova και συγκίνηση για όλους τους αθλητές μας,  μας χάρισε το Κύπελλο παμπαίδων - παγκορασίδων U13 & ανάπτυξης U10 στο ξίφος ασκήσεως που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απρίλη στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ.  

Συγκεκριμένα η Elizaveta με εξαιρετική επίδοση κατάφερε να επιβληθεί των αντιπάλων της (συνολικά 49 αθλήτριες) και να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου χαρίζοντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στον ΔΑΜΟΚΛΗ.

Στην έκτη θέση της συνολικής βαθμολογίας με υπέροχη εμφάνιση και η δεύτερη αθλήτριά μας, Σοφία Γκαρανίνα, η οποία εντυπωσίασε.

Στην κατηγορία U10, με πολύ καλή εμφάνιση η αθλήτριά μας Alésia Malodchyna κατέκτησε την ενδέκατη (11η) θέση ανάμεσα σε 21 αθλήτριες.

Οι παμπαίδες του ΔΑΜΟΚΛΗ που συμμετείχαν στην διοργάνωση και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Συγκεκριμένα:

Ο Εμίλιο Μαλλάνο πέρασε στα νοκ άουτ, όπου με ικανοποιητική εμφάνιση κατέκτησε την 33η θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές απ όλη την Ελλάδα.

Ο Ivan Gongharov κατετάγη 53ος και ο Κωνσταντίνος Ποταμίτης 56ος.

Το ΔΣ θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου για την τιμητική προσφορά τους και την εμφάνισή τους. Μας έκαναν υπερήφανους για μια ακόμα φορά και μας έδειξαν ότι τα καλύτερα έπονται.

Ευχαριστούμε τους στυλοβάτες - Γονείς για την ένθερμη και έμπρακτη στήριξη.

Τέλος, ευχαριστούμε πάντα τον προπονητή μας Στάθη Γεροσίδερη για το ακούραστο πνεύμα του, την αγάπη του για τα παιδιά μας και το άθλημα, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που αξιώνει από όλους στην Ελληνική Ξιφασκια.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια