Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο τελευταίο το ταξίδι στα Γρεβενά 1-1 ο ΟΦΑΜ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΟΦΑΜ
10 Απριλίου 2022 / 18:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΟΦΑΜ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς αντιμετώπισε τον Κτηνοτροφικό Αστέρα με τον οποίο ήλθε ισόπαλος με 1-1, στο τελευταίο ταξίδι του στη Γ Εθνική.

Η τελευταία παράσταση του φετινού 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής στον οποίον συμμετείχαν και οι ομάδες της Κέρκυρας, δόθηκε Κυριακή απόγευμα στα Γρεβενά. Εκεί ο ΟΦΑΜ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς αντιμετώπισε τον Κτηνοτροφικό Αστέρα με τον οποίο ήλθε ισόπαλος με 1-1, στο τελευταίο ταξίδι του στη Γ Εθνική.

Ματς αγγαρεία ουσιαστικά και για τους δυο αντιπάλους, που έχοντας αποχαιρετήσει την κατηγορία, απλά έβγαλαν την υποχρέωση να παίξουν και αυτό το ματς. Ένα παιγνίδι χαλαρό, χωρίς ενδιαφέρον και ποιοτικά μέτριο, που δεν είχε νικητή, με τον καλύτερο επιθετικό του ΟΦΑΜ τον Γωνιάδη να είναι αυτός που σκόραρε στο ματς.

Για την ομάδα του Αγ. Ματθαίου έπαιξαν οι:  Σκάρπος, Γραικός, Τσουτσούρας, Τσορμπατζίδης, Σκύφτας, Παπαδόπουλος, Βασιλάκης, Σπινουλας, Κοκονόζι, Χαρβαλιάς, Γωνιαδης (έπαιξαν και οι Σπαταλάς, Βρυώνης, Ανδριωτης Χ.).
 
Βαθμολογία τελική
ΦΣ Κοζάνη                   47
…………………………………….
Μακεδονικός               46
ΑΕΠ Κοζάνης               37
Εδεσσαϊκός                 36
Ποσειδών Μηχαν.       33
ΑΕ Λευκίμμης                        33
Θύελλα Σαρακηνών    33
…………………………………….
Μ. Αλέξανδρος            33
ΟΦΑΜ                                    22
ΑΣ Γιαννιτσά                22
Αστέρας Καληράχης   14
Ηρακλής Αμπελοκ.      13

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια