Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελευταία παράσταση για τον ΟΦΑΜ στα Γρεβενά

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΟΦΑΜ
08 Απριλίου 2022 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 2ο Όμιλο, ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό φινάλε την Τετάρτη 6/4,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 2ο Όμιλο, ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό φινάλε την Τετάρτη 6/4, με τις μεγάλες ανατροπές που είχαμε, τον ΦΣ Κοζάνη πρωταθλητή τελευταία αγωνιστική και τον Μ. Αλέξανδρο να πέφτει (Θεία δίκη) σε 4πλη ισοβαθμία.

Έμεινε ένα ματς για να ολοκληρωθεί, αυτό του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης Γρεβενών με τον ΟΦΑΜ, που δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και ορίστηκε για την Κυριακή, με ώρα έναρξης 15.00. Δεν έγινε την Τετάρτη λόγω της απεργίας που υπήρξε και δεν θα μπορούσε ο ΟΦΑΜ να μετακινηθεί αυθημερόν.

Στο ματς αυτό η ομάδα του Αγίου Ματθαίου δίνει την τελευταία παράστασή της για φέτος, σε ένα όμορφο ταξίδι (όπως οι άνθρωποι της αναφέρουν), που δυστυχώς δεν ήταν όπως θα ήθελαν αφού η ομάδα υποβιβάστηκε.

Εκτίμησή μας ότι ο ΟΦΑΜ άξιζε καλύτερης τύχης και είχε την ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αλλά έχασε πάρα πολλούς βαθμούς εντός έδρας και αυτό του στοίχισε.  Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε 5 νίκες στο πρωτάθλημα, 3 εντός και 2 εκτός (Γιαννιτσά, ΑΕ Ποντίων). Αν εντός έδρας έκανε 6-7 νίκες στα 11 ματς που είχε θα έμενε στην κατηγορία. Όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει.     

 

Βαθμολογία

ΦΣ Κοζάνη                   47

…………………………………….

Μακεδονικός               46

Εδεσσαϊκός                 36

ΑΕΠ Κοζάνης               36

Ποσειδών Μηχαν.       33

ΑΕ Λευκίμμης            33

Θύελλα Σαρακηνών    33

…………………………………….

Μ. Αλέξανδρος            33

ΟΦΑΜ                         21

ΑΣ Γιαννιτσά                19

Αστέρας Καληράχης   13

Ηρακλής Αμπελοκ.      13

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια