Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμπαράσταση παράταξης Γκούση στην ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
05 Απριλίου 2022 / 09:14

Ζητούν απονομή δικαιοσύνης για τα επεισόδια οπαδικής βίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αμέριστη συμπαράστασή της εκφράζει η δημοτική παράταξη ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν. στη διοίκηση, στον προπονητή, στους παίκτες και στους ηρωικούς φιλάθλους της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, οι οποίοι στα πλαίσια μιας προγραμματισμένης αποστολής για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όχι μόνο βρέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα στημένο  απίστευτο σκηνικό κατάφορης ποδοσφαιρικής αδικίας, αλλά επιπλέον δυστυχώς υπήρξαν θύματα μιας ακραίας και απρόκλητης οπαδικής βίας.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΟΣΥΝ αναφέρει: «Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους όσοι πιστεύουν και υπηρετούν τις θεμελιώδεις αρχές του αθλητισμού που δεν είναι άλλες από το "ευ αγωνίζεσθαι’’ και το ‘’ευ συμπεριφέρεσθαι".
           
Ζητάμε από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Πολιτείας να ελέγξουν σε βάθος και αμερόληπτα τις καταγγελίες της ΑΕΛ, ώστε να αποδοθούν στο απόλυτο οι ευθύνες για όσα γεγονότα συνέβησαν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η απονομή δικαιοσύνης και η λειτουργία κράτους δικαίου είναι υποχρέωση της Πολιτείας.

Παράλληλα καλούμε όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους - κι όχι μόνο της ΑΕΛ-, την Τετάρτη 6 Απρίλη να δώσουμε παρόν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και τηρώντας τις αξίες του φιλάθλου πνεύματος να ενισχύσουμε την ομάδα στον κρίσιμο και δύσκολο τελικό αγώνα της για την παραμονή στην κατηγορία».
4 Απρίλη 2022
Δημοκρατική Συνεργασία για το Νότο