Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 26η κατ΄οίκον παραλαβή παραγγελιών χωρίς μεσάζοντες το Σάββατο 9 Απριλίου

κατ΄οίκον παράδοση
02 Απριλίου 2022 / 09:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η παράδοση θα γίνει κατόπιν συνεννόησης σας απ΄ ευθείας με τον παραγωγό με τη συμπλήρωση της διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας στα πεδία που θα βρείτε στη φόρμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 26η κατ΄οίκον παραλαβή παραγγελιών χωρίς μεσάζοντες από την Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων του Εναλλακτικού Εργαστηρίου. Η παράδοση θα γίνει κατόπιν συνεννόησης  σας απ' ευθείας με τον παραγωγό  με τη συμπλήρωση της διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας στα πεδία που θα βρείτε στη φόρμα.

1. Απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ

(Καθαριστικό Γενικής Χρήσης, Κρεμοσάπουνο Χεριών, Πλάκα Σαπούνι, Καθαριστικό Τζαμιών, Συμπυκνωμένο Υγρό Πιάτων Οικολογικό, Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων, Σκόνη Πλυντηρίου Ρούχων,    Μαλακτικό Ρούχων, Οικολογικό Καθαριστικό για 'Αλατα, Οικολογικό Καθαριστικό για Λίπη, Υγρό Σαπούνι Περιποίησης Μαλιών με Δαφνέλαιο, Υγρό Σαπούνι Περιποίησης Προσώπου με Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα).

Περισσότερες λεπτομέρειες για προέλευση και τιμές των προϊόντων θα βρείτε μέσα στη Φόρμα Παραγγελίας  παρακάτω

Η Φόρμα Παραγγελίας είναι αναρτημένη  στην ιστοσελίδα του Εναλλακτικού Πολιτιστικού, Εργαστηρίου Κέρκυρας, http://enallaktikopolitistikoergastiri.org/ και στο facebook στην επιλογή Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων και θα παραμείνουν διαθέσιμες για παραγγελίες  μέχρι το βράδυ της Τρίτης 5 Απριλίου.
e-mail: [email protected]

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.