Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Καμπ της Εθνικής, Βέλιος και Καψοκαβάδης του ΝΑΟΚ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΑΟΚ
31 Μαρτίου 2022 / 15:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δουλειά που γίνεται στις υποδομές στον ΝΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς και αυτό το βλέπει κανείς στις κλήσεις των εθνικών ομάδων όπου παιδιά του ΝΑΟΚ, αγόρια και κορίτσια καλούνται στα καμπ της Εθνικής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δουλειά που γίνεται στις υποδομές στον ΝΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς και αυτό το βλέπει κανείς στις κλήσεις των εθνικών ομάδων όπου παιδιά του ΝΑΟΚ, αγόρια και κορίτσια καλούνται στα καμπ της Εθνικής.

Αυτή τη φορά ο Άρης Βέλιος και ο  Στέφανος Καψοκαβάδης της κατηγορίας παίδων (Κ16), του ΝΑΟΚ είναι στις κλήσεις και το Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις.  Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας στο μέρος που ενδιαφέρει την Κέρκυρα και τον ΝΑΟΚ αναφέρει:

«Δύο Καμπ, το 1ο φετινό για τους Έφηβους (Κ17) και το 6ο διαδοχικά για τους Παίδες (Κ16), πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο (2-3 Απριλίου) στην Αθήνα.

Συνολικά κλήθηκαν 58 παιδιά, ενώ θα υπάρξουν και κοινές προπονήσεις, με τη μορφή «διπλών», μεταξύ των δύο ηλικιών, στην διάρκεια του προγράμματος των δύο Καμπ. …

Από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Παίδων, Φώντα Λεμπέση για το πρωί (10.30) του Σαββάτου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, κλήθηκαν  οι: Αποστολάκος, Γιαννέλλης, Κόκκινος, Στεφανάκης (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Πασματζής (ΑΡΗΣ Θ.), Μαστρογιαννάκος, Χωματάς (ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ), Χατζής (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ),  Άρης Βέλιος, Στέφανος Καψοκαβάδης (ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ), Αντίοχος (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Γεωργακάκης, Γιαννάτος, Δρίτσας, Μπελέσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Λυκούδης, Μαυριόπουλος, Μπετχαβάς (ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ), Μητράκης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Βασιλούδης (ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ), Βεκρής (ΟΦΘ), Ζαχόπουλος, Ζερβουδάκης, Κρατημένος, Σιαμάς (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Βερβερίδης, Κατραούρας, Μαυροβουνιώτης, Μπαγιούμι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Καπράγκος, Καρατζάς, Κορίτσας, Λασκαρίδης (ΠΑΟΚ).

Το Σάββατο, η προπόνηση τους θα γίνει (11.00) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια (19.00) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Γουδή, από κοινού με την Κ17, ενώ την Κυριακή όλοι συνολικά θα προπονηθούν (10.00) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια