Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Comeco - 5 βραβεία για τα Κερκυραϊκά προϊόντα «Βόειο Νούμπουλο» και «Σαλάδο»

advertorial
31 Μαρτίου 2022 / 10:22

* Platinum Award στο Βόειο Νούμπουλο, COMECO * Gold Award στο Σαλάδο, COMECO

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Κερκυραϊκό Σαλάδο και το Βόειο Νούμπουλο της COMECO  κέρδισαν τις εντυπώσεις γεύσης και ποιότητάς στα MediterraneanTaste Awards 2022 , που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και μας χάρισαν ένα μεγάλο χαμόγελο που το νησί μας, η Κέρκυρα για μία ακόμη φορά ανέδειξε την ποιότητα των τοπικών της προϊόντων και απέσπασε 2 βραβεία.

Τα προϊόντα (τρόφιμα) που συμμετείχαν στα MTA 2022 πληρούσαν όλες τις προδιαγραφές των συσκευασμένων προϊόντων και αξιολογήθηκαν από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων – ποτών και της γαστρονομίας με την διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας. Το «Βόειο Νούμπουλο», της Comeco είχε επίσης διακριθεί με χρυσό βραβείο γεύσης και ποιότητάς στη Διεθνή έκθεση IFFA 2019, στην Φρανκφούρτη. Με χρυσό βραβείο διακρίθηκαν επίσης και τα «Λουκάνικα γραβιέρας» και με χάλκινο το «Νούμπουλο Φουμικάδο».



«Τα βραβεία για εμάς είναι κάτι παραπάνω από βραβεία γεύσης και ποιότητας, είναι η προσπάθεια μας να αναδείξουμε πέρα από τα σύνορα του νησιού μας τη δύναμη της τοπικής γαστρονομίας καθώς και των παραδοσιακών συνταγών που πέρασαν από γενιά σε γενιά για να έρθουν να μας ανταμείψουν με αυτές τις διακρίσεις. Η παράδοση και η πολύ-πολιτισμικότητα της Κέρκυρας, είναι και θα είναι για εμάς αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε με πάθος τη δημιουργία εκλεκτών τοπικών προϊόντων».



Τα «Mediterranean Taste Awards» βασίζονται σε ένα απλό και ξεκάθαρο όραμα, το οποίο είναι να διαδώσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανάδειξης και της προώθησης των πιο καινοτόμων, και μοναδικών σε γεύση τροφίμων ανά τον κόσμο. Αποστολή του θεσμού των βραβείων είναι να βρουν και να αναδείξουν εκείνους τους τοπικούς παραγωγούς που δημιουργούν με πάθος μοναδικά σε γεύση βρώσιμα προϊόντα με υλικά κορυφαίας ποιότητας.


Στην Comeco μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και θα συνεχίσουμε με πάθος και αγάπη να προωθούμε την τοπική γαστρονομία του νησιού μας μέσα από προϊόντα που εσείς πρώτοι αγαπήσατε από καρδιάς! Τα ζητάτε με το όνομα τους «Μοσχαρίσιο Νούμπουλο» και «Σαλάδο», από την Comeco και μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα τρία καταστήματα Lavranos στην πόλη της Κέρκυρα, στην Παλιά Πόλη (Πίνια), στην πλατεία Σαν Ρόκο και στο 1° χλμ. Εθνικής Κέρκυρας Λευκίμμης (Τρία Γεφύρια), καθώς και σε επιλεγμένα delicatessen σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.