Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγή σκυτάλης στον ιστορικό Όλυμπο

ΟΛΥΜΠΟΣ
26 Μαρτίου 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο κ. Σκλαβούνος είναι και για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. του Ολύμπου, αφού όλα τα άλλα, είτε παλιότερα, είτε στο τελευταίο συμβούλιο έχουν περάσει από τη θέση αυτή.

ΚΕΚΡΥΡΑ. Ο ιστορικός Όλυμπος με την πολυετή προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Κέρκυρας και της χώρας συνεχίζει την προσπάθειά του να δυναμώσει περισσότερο. Μέσα στον προγραμματισμό που έβαλε η διοίκηση του επί πέντε χρόνια Προέδρου κ. Δ. Σφήκα ήταν η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και αυτές έχουν προχωρήσει σε τεράστιο βαθμό, έχει αλλάξει όψη το γήπεδο, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για εκσυγχρονισμό στα αποδυτήρια, περίφραξη και τοποθέτηση ενός σκέπαστρου στην εξέδρα.

Πριν ένα μήνα έγιναν εκλογές για νέο Δ.Σ. και έχουμε μια μεγάλη αλλαγή, στη θέση του προέδρου, πήρε ο κ. Φ. Σκλαβούνος, με τον έως τότε πρόεδρο κ. Δ. Σφήκα να συνεχίζει να προσφέρει, αλλά σαν υπεύθυνος εγκαταστάσεων πλέον. Ο κ. Σκλαβούνος είναι και για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. του Ολύμπου, αφού όλα τα άλλα, είτε παλιότερα, είτε στο τελευταίο συμβούλιο έχουν περάσει από τη θέση αυτή.      

Η συγκρότηση

Στην πρώτη συνεδρίασή του στις 14 Μαρτίου 2022, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. Ολύμπου που εξελέγη κατά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου της 20ης Φεβρουαρίου 2022, ως σχετικό πρακτικό αρχαιρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας και απόφαση του Προέδρου του, αριθμ. 21/2022, περί ορισμού ως Δικαστικού Αντιπροσώπου του Δικηγόρου Κερκύρας κ. Νούτσου Νικολάου. Η συγκρότηση έχει ως ακολούθως:

1. Φώτιος Σκλαβούνος, Πρόεδρος.

2. Δημήτριος Πουλημένος, Α’ Αντιπρόεδρος.

3. Δημοσθένης Σφήκας, Β’ Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων.

4. Αναστάσιος Μονόπωλης, Γενικός Γραμματέας.

5. Κωνσταντίνος Κωνστάντης, Γενικός Αρχηγός, υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων.

6. Νικόλαος Γαστεράτος, Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός.

7. Χαράλαμπος Στογιάννος, Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος.

8. Σπυρίδων Παγιάτης, Έφορος υλικού.

9. Σταύρος Καρβούνης, Ταμίας υπεύθυνος νομικού τμήματος.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια