Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αδέσποτο σκυλί τραυμάτισε 62χρονη Βρετανίδα στα Σφακερά

ΕΠΙΘΕΣΗ
26 Μαρτίου 2022 / 14:47

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καταγγελία για το περιστατικό, ωστόσο θα διερευνηθεί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θύμα επίθεσης από μεγαλόσωμο αδέσποτo σκυλί έπεσε χθες το μεσημέρι μια 62χρονη Βρετανίδα στα Σφακερά, στη Βόρεια Κέρκυρα. Η γυναίκα λόγω πολλαπλών τραυμάτων υπεβλήθη σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση μυών, τενόντων και πλαστική δέρματος σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στη Ρόδα και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Πολυκλινική Κέρκυρας.
 
Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καταγγελία για το περιστατικό, ωστόσο θα διερευνηθεί.
 
Όπως τόνισε στην «Ε» ο Αντιδήμαρχος Β.Κέρκυρας Θ.Σκέμπρης το περιστατικό κατά πληροφορίες συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να  ταϊσει το αδέσποτο σκυλί κι εκείνο της επιτέθηκε προκαλώντας της πολλαπλά θλαστικά τραύματα.
 
Ειδικότερα όπως ανέφερε στην «Ε» ο χειρούργος ιατρός κ.Μάστορας υπήρξε τραυματισμός στον αριστερό αντιβραχίωνα, στην αριστερή τραχηλική χώρα, πολύ κοντά στην καρωτίδα, στο αυτί, και στον δεξί αντιβραχίωνα.
 
Το ιατρικό προσωπικό του ιδιωτικού κέντρου στη Ρόδα κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της 62χρονης και μέχρι τώρα τα μοσχεύματα και οι κρημνοί επιβιώνουν.
 
Σύμφωνα με τον κ.Μάστορα πριν λίγες ημέρες και μια Γερμανίδα δέχθηκε επίθεση από το ίδιο σκυλί στην ίδια περιοχή, ενώ και σήμερα σημειώθηκε ακόμη μια τέτοια επίθεση χωρίς ωστόσο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.
 
 
ΜΑΡΙΑ  ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ