Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφυγε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Στ. Μεταλληνός

ΕΠΣΚ
17 Μαρτίου 2022 / 17:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα, έχει μια ακόμη απώλεια, αφού έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 15 Μάρτη 2022, ένας ακόμη «υπηρέτης» του, ο Σταμάτης Μεταλληνός.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα, έχει μια ακόμη απώλεια, αφού έφυγε από τη ζωή,  την Τρίτη 15 Μάρτη 2022, ένας ακόμη «υπηρέτης» του, ο Σταμάτης Μεταλληνός. Παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κορακιάνας και μετέπειτα πρόεδρος, αφήνει ένα κενό, ίσως με την πίκρα του παραμελημένου γηπέδου της ομάδας, που εδώ και 13 χρόνια έχει αφεθεί στην τύχη του.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί το χαμό του Σταματίου Μεταλληνού ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή. Στο παρελθόν είχε τιμήσει τα χρώματα της ομάδος μας ως ποδοσφαιριστής και είχε διατελέσει και πρόεδρος της.

Σύσσωμη η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του .Η ομάδα μας στον Σαββατιάτικο αγώνα θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του»

Αλλά και η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα που λέει:

«Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τον χαμό του πρώην Προέδρου Μεταλληνό Σταμάτιο».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια