Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας αρωγός στον ποδηλατικό αγώνα του «Κάσσιου Δία»

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
15 Μαρτίου 2022 / 13:16

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας αρωγός στον ποδηλατικό αγώνα GPX MTB race 40+20 χλμ, που πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο την Βόρεια Κέρκυρα, την Κασσιώπη.

ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ψηλά στην ατζέντα του θέτει ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας την προώθηση και ανάδειξη όλων των αθλημάτων και των ωφελημάτων τους.
Ο ποδηλατικός αγώνας ξεκίνησε από την Κασσιώπη, διέτρεξε τον ορεινό όγκο Σινιών, Αυλάκι για να καταλήξει  στην Κασσιώπη. Ένας αγώνας με ξεχωριστές διαδρομές που αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος, τη μοναδική ομορφιά και τη σπουδαία πολιτισμική κληρονομιά το Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Όλο το διάστημα βρισκόταν ο Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Πολιτισμού-Αθλητισμού Θεόδωρος Μαυρωνάς σε συνεχή άψογη συνεργασία  με τους συνδιοργανωτές Δρομικό Περιπατητικό Σύλλογο «ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΣ» και S-bikes  ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως τα ορίζει η Γ.Γ.Α και ίσχυαν για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων την περίοδο της διεξαγωγής του αγώνα.


Η εκδήλωση, με την παρουσία μέλους της επιτροπής Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση-ολοκληρώθηκε με την τελετή  απονομής των βραβείων την Κυριακή 13 Μαρτίου.



Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Βόρειας Κέρκυρας Θεόδωρος Μαυρωνάς  σε δήλωση του τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές: Δρομικό Περιπατητικό Σύλλογο «ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΣ» και S-bikes, στους συμμετέχοντες, στους ακούραστους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, στους προέδρους και στα τοπικά συμβούλια της περιοχής, στους πολιτιστικούς συλλόγους, στην εθελοντική ομάδα διάσωσης, στην ιατρική ομάδα, στην πολιτική προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και γενικά όσες και όσους με οποιανδήποτε τρόπο βοήθησαν.

Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία, εξετάζοντας τους τρόπους, μέσω των οποίων μπορεί να εξελιχθεί ο θεσμός τα επόμενα χρόνια. Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, πάντα κοντά στις συλλογικότητες, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις, ώστε να φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις, που θα έχουν πέραν της τοπικής και εθνικής απήχησης και διεθνή ακτινοβολία». 
 
Παράλληλα μετέφερε τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συμμετέχοντες  του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη ο οποίος την ίδια ώρα συμμετείχε στην εκδήλωση αγώνων δρόμου προς τιμήν του αθλητή Σπύρου Κοντοσώρου και του καθηγήτη ΦΑ και προπονητή Στίβου Βίκτωρα Σγουρόπουλου.