Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελείωσαν οι επισκευές στο νοσοκομείο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
11 Μαρτίου 2022 / 18:40

Ολοκληρώθηκαν επισκευαστικές εργασίες στον οικίσκο του προθαλάμου των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου  και αντικαταστάθηκαν αναλυτές  ελέγχου πήξης αίματος των Εργαστηρίων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επισκευάστηκε η οροφή του οικίσκου του προθαλάμου των Εξωτερικών Ιατρείων,η οποία παρουσίαζε επί μακρόν εισροή ομβρίων υδάτων  και αντικαταστάθηκε το φθαρμένο πλαστικό δάπεδο του χώρου  με πλάκες μαρμάρου.

Αποκαταστάθηκε έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα μόνωσης του αναφερόμενου  χώρου, ενώ αναβαθμίστηκε αισθητικά η είσοδος από την οποία προσέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες στα  Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου.

-Επίσης, πλέον, στα Εργαστήρια του Γ.Ν.Κέρκυρας εγκαταστάθηκαν συστήματα BCS XP του οίκου SiemensHealthineers, που είναι από τους πιο ευρέως χρησιμοποιούμενους πλήρως αυτοματοποιημένους αναλυτές αιμόστασης, παρέχοντας ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα, δίνοντας την δυνατότητα στο Νοσοκομείο να βρίσκεται στην αιχμή των κλινικών εξελίξεων στον έλεγχο αιμόστασης.

Οι αναλυτές είναι καινούριοι, υψηλής παραγωγικότητας, πλέον σύγχρονοι και διαθέτουν τεχνολογίες που τους επιτρέπουν την εκτέλεση εξετάσεων πήξης, χρωμογόνου, ανοσολογικές, καλύπτοντας πλήρως τις εργαστηριακές ανάγκες αιμόστασης διαφόρων κλινικών ειδικοτήτων.