Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων – Παγκορασίδων στην Κέρκυρα

ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΔΑΜΟΚΛΗΣ
09 Μαρτίου 2022 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ούτε τον τρόπο ούτε τον χώρο έχει το νησί μας για να διοργανώνει πολλούς αγώνες Πανελληνίων πρωταθλημάτων, στα περισσότερα Ολυμπιακά αγωνίσματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ούτε τον τρόπο ούτε τον χώρο έχει το νησί μας για να διοργανώνει πολλούς αγώνες Πανελληνίων πρωταθλημάτων, στα περισσότερα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Έτσι στις ελάχιστες διοργανώσεις που έχει αναλάβει, μια ακόμη, έστω και ότι τεράστιας εμβέλειας, είναι κάτι ξεχωριστό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν και πέτυχαν να έλθει στο νησί μας η διεξαγωγή του Πανελληνίου Κυπέλλου  Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Ανάπτυξης.

Ξιφασκία, είναι ένα άθλημα που αναπτύσσεται στο νησί, έχει πάνω από δυο δεκαετίες αδιάκοπης προσπάθειας από τους ανθρώπους του Δαμοκλή (του πρώτου συλλόγου που ιδρύθηκε στην Κέρκυρα) και καλής παρουσίας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών και  που το διήμερο 19 & 20 Μάρτη θα είναι στο ΕΑΚΚ για μια γιορτή του αθλητισμού. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε, όταν παιδιά από όλη την Ελλάδα θα έλθουν να αγωνιστούν, θα γνωριστούν και θα πάρουν εμπειρίες από το όμορφο αυτό άθλημα.  Ο σύλλογος ενημερώνει και προσκαλεί τον κόσμο να βρεθεί στους αγώνες.  

Η ενημέρωση-πρόσκληση

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Ανάπτυξης που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα στις 19&20 Μαρτίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού των Φαιάκων θα φιλοξενηθεί μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Τα μέλη του ΔΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ αισθάνονται υπερήφανα και πολύ χαρούμενα που θα φιλοξενήσουμε αθλητές  παράγοντες και γονείς απ όλη την Ελλάδα.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά κι ανυπομονησία


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια