Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας έκοψε την πίτα του

Ροταριανός Ομιλος Κέρκυρας
18 Φεβρουαρίου 2022 / 16:57
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Επίσημος ομιλητής ήταν ο κ. Σπυρίδων Μουρατίδης, Αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την  Τετάρτη  16  Φεβρουαρίου στο εστιατόριο REX, ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας πραγματοποίησε συνεστίαση για  την  κοπή της βασιλόπιτάς του. Παρόντες μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων πατέρας Γρηγόριος Γισδάκης,ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, η αντιδήμαρχος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Τζάνε Παναγιώτα, καλεσμένοι και φίλοι του Ομίλου.

Επίσημος ομιλητής ήταν ο κ. Σπυρίδων Μουρατίδης,  Αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή και τις ανακοινώσεις από την γραμματέα του ομίλου έγινε η κοπή της πίτας από τον πατέρα Γρηγόριο και τον πρόεδρο του Ομίλου. Στη συνέχεια και μετά το δείπνο αναγνώστηκε το βιογραφικό του ομιλητή και οι παραβρισκόμενοι είχαν την χαρά να τον ακούσουν σε μια εξαιρετική ομιλία με θέμα ‘Η οικονομική ενσωμάτωση των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής στην Κέρκυρα (1922 - 1932)’.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ροταριανό χρώμα όπου ο Όμιλος είχε την χαρά να δεχθεί τρείς αξιόλογους πολίτες της Κερκυραϊκής κοινωνίας ως μέλη του. Την κ. Εύα Κρητικού η οποία παρέλαβε το ροταριανό σήμα από τον βοηθό Διοικητή της 2484 ΠΔΡ ροτ. Δημήτρη Μπουζούκη, την κ. Ουρανία Παλαβιτσίνη Χαρμπαλή η οποία παρέλαβε το σήμα από τον εισερχόμενο πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας ροτ. Απόστολο Κοντογιάννη και τον κ. Διονύση Στρατηγό ο οποίος παρέλαβε το σήμα από τον πρόεδρο του Ομίλου Γιώργο Πανδή. Και στα τρία νέα μέλη ευχόμαστε δύναμη και καλή διάθεση για προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Η βραδιά έκλεισε με κ. Κωνσταντίνα Νικοπούλου να βρίσκει το φλουρί  και να παραλαμβάνει ως αναμνηστικό δώρο έναν πίνακα προσφορά του μέλους του ομίλου γνωστού Κερκυραίου ζωγράφου Φίλη Κένταρχου τον οποίο ο όμιλος ευχαριστεί για την προσφορά του.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.