Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη μαθητών του 7ου Γυμνασίου στην Αναγνωστική Εταιρεία

Αναγνωστική Εταιρεία
17 Φεβρουαρίου 2022 / 16:33
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις βιβλιοθήκες, στο αναγνωστήριο και στους άλλους χώρους της Αναγνωστικής, είδαν ενδιαφέροντα τεκμήρια και έργα Τέχνης, καθώς και την επετειακή έκθεση εγγράφων για την Επανάσταση του 1821.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α2 Τμήματος του 7ου Γυμνασίου Κερκύρας, συνοδευόμενοι από τους φιλολόγους καθηγητές τους, Βάνα Ζαβιτσάνου και Κώστα Λιντοβόη, ο οποίος είναι και  Έφορος Βιβλιοθήκης της Δ.Ε. της Εταιρίας.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις βιβλιοθήκες, στο αναγνωστήριο και στους άλλους χώρους της Αναγνωστικής, είδαν ενδιαφέροντα τεκμήρια και έργα Τέχνης, καθώς και την επετειακή έκθεση εγγράφων για την Επανάσταση του 1821. Οι μαθητές έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον και ακολούθησε συζήτηση.

Η Αναγνωστική Εταιρία παραμένει πάντοτε στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για ξενάγηση μαθητικών ομάδων, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους συνοδούς εκπαιδευτικούς.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.