Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Χαμηλά η μπάλα» από τον Όλυμπο - Ευχές στον Ίσερη για καλή και ταχεία ανάρρωση

ΟΥΜΠΟΣ
17 Φεβρουαρίου 2022 / 15:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Όλυμπος απάντησε στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Περιβολίου, που κατηγορεί τον πρόεδρο του ότι δήθεν δεν συναίνεσε να διακοπεί το ματς ενώ ήταν όλοι σοκαρισμένοι!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος κρατά χαμηλούς τόνους, με ανάρτηση του ευχήθηκε στο άτυχο ποδοσφαιριστή ενώ δεν άφησε αναπάντητη την αναφορά στον πρόεδρο του.

Η απάντηση

Η οικογένεια του Ολύμπου, για μια ακόμη φορά και μετά την επιτυχή εγχείρηση του αθλητή της Αναγέννησης Περιβολίου Δημήτρη Ίσερη, θέλει να του ευχηθεί καλή ανάρρωση, γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, να είναι πιο δυνατός και ψυχικά και σωματικά.

Όμως δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητη την επίθεση που έγινε στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Δημοσθένη Σφήκα ο οποίος και την εκπροσωπεί και τυγχάνει της καθολικής αποδοχής, για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει, στην ομάδα μας.

Πρέπει να λέγονται αλήθειες και να μην πετάγεται λάσπη που σπιλώνει ανθρώπους, με αφορμή το περιστατικό του τραυματισμού του Δ. Ίσερη στον αγώνα Όλυμπος-Αναγέννηση Περιβολίου και την διακοπή ή όχι του ματς.

Ο Όλυμπος μόλις έγινε το ατυχές συμβάν,  πέραν του φορείου, άνοιξε το αναρρωτήριο και ζήτησε να μεταφερθεί εκεί ο ποδοσφαιριστής για να μην μένει στο έδαφος ώσπου να έλθει το ασθενοφόρο και προσφέρθηκε για κάθε βοήθεια που η γιατρός αγώνος θα ήθελε. Στην αναμονή της άφιξης του ασθενοφόρου συναντήθηκε ο πρόεδρος κ. Σφήκας με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ (στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου), ο οποίος τον ενημέρωσε ότι οι διαιτητές θα διακόψουν το ματς, με τη συναίνεση των δυο σωματείων και θα συνεχιστεί άλλη ημέρα. Κάτι που ήταν ψευδές, αφού κανένα μέλος της διοίκησης της διοίκησης της ομάδας μας δεν είχε ρωτηθεί, άρα και δεν είχε συναινέσει.

Ήταν ειλημμένη απόφαση που πάρθηκε και για τον Όλυμπο, χωρίς όμως καν να ερωτηθεί ο Όλυμπος, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να συναινέσει ο πρόεδρος (εκφράζοντας τον ιστορικό σύλλογο), θεωρώντας ότι δεν σεβάστηκαν την 88 χρονη ιστορία του.

Θεωρούμε λοιπόν αναίτια και άστοχη την επίθεση στον πρόεδρο μας, από την αντίπαλη ομάδα.  Δεν θα σταθούμε στο τυπικό, με τους κανονισμούς τον ΚΑΠ  κλπ, αφού σαν άνθρωποι, σαν παλιοί ποδοσφαιριστές και σαν γονείς,  πρώτα και πάνω από όλα βάζουμε τον άνθρωπο, τον ποδοσφαιριστή, δεν θα ανεχθούμε όμως να αποφασίζουν άλλοι για μας χωρίς εμάς.

Δεν θα δώσουμε συνέχεια στις ανακρίβειες και στην επίθεση που δέχθηκε η ομάδα μας (και κυρίως ο πρόεδρος της) με εκφράσεις που δεν αρμόζουν, δεν έχουμε τίποτε να μοιράσουμε με το φίλο σωματείο της Αναγέννησης Περιβολίου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και να επιτύχει τους στόχους του. Πρώτα και πάνω απ΄ όλα, βάζουμε την υγεία για το λόγο αυτό εδώ και δυο χρόνια πέραν του εξοπλισμένου αναρρωτηρίου, έχουμε στο γήπεδό μας και απιδινωτή. Σημασία για εμάς έχει ο άτυχος Δημήτρης και ακόμη μια φορά του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια