Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια των βετεράνων αθλητών για τον Μπάμπη Δημητριάδη

Συλλυπητήρια
15 Φεβρουαρίου 2022 / 12:19

«Καλό σου δρόμο, Μπάμπη, σε αυτή την τελευταία σου κούρσα…»

«Με μεγάλη μας λύπη αποχαιρετούμε σήμερα τον Μπάμπη Δημητριάδη που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Παράλληλα, εκφάζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας, βετεράνοι του στίβου σήμερα, συνδεθήκαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τον Μπάμπη είτε ως εκπαιδευτικό και δάσκαλο, είτε ως αθλητή, είτε ως παράγοντα και κριτή του στίβου, αλλά κυρίως είχαμε την ευκαιρία και την χαρά να τον γνωρίσουμε ως άνθρωπο.

Ιδιαίτερα αγαπητός με τον προσηνή χαρακτήρα του, ένας άνθρωπος πάντα πρόθυμος να προσφέρει και να βοηθήσει ακόμα και μέχρι πρόσφατα όταν, παρότι δεν είχε πια ενεργό συμμετοχή, ενδιαφερόταν πάντα για τα τεκταινόμενα στο στίβο και στον αγαπημένο του Σύλλογο, τον Κερκυραϊκό μέσα στον οποίο αναδείχθηκε ως αθλητής και τον οποίο υπηρέτησε για χρόνια ως μέλος του ΔΣ.

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και ανιδιοτελής, είναι σίγουρο ότι δεν θα ήθελε να ακούσει επαίνους και μεγάλα λόγια.  Όμως δεν μπορούμε να μην του απευθύνουμε, αποχαιρετώντας τον, ένα μεγάλο «ευχαριστώ».  Για όσα μας έμαθε, για όσα δίδαξε με τον χαρακτήρα του, για όσα πρόσφερε αθόρυβα στον κλασικό αθλητισμό, στην Κέρκυρα.
Καλό σου δρόμο, Μπάμπη, σε αυτή την τελευταία σου κούρσα…»
 
                                       ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ