Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θιναλιακός-Αχιλλέας & Πετριτή-Παξοί ή ΠΑΟΣ

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
02 Φεβρουαρίου 2022 / 19:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η κλήρωση έφερε αντιπάλους δυο γειτονικές ομάδες του Βορρά, Θιναλιακός-Αχιλλέας Νυμφών είναι το ένα ζευγάρι

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚ το απόγευμα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, με μια εκκρεμότητα για την 4η ομάδα που θα πάρει μέρος. Ήδη ήταν γνωστές ο Αστέρας Πετριτή, ο Θιναλιακός, ο Αχιλλέας Νυμφών, αλλά εκκρεμεί ο 2ος αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟ Σφακιανάκης και ΑΟ Παξών, με τη μια από τις δυο ομάδες να είναι αυτή που θα παίξει στα ημιτελικά.

Η κλήρωση έφερε αντιπάλους δυο γειτονικές ομάδες του Βορρά, Θιναλιακός-Αχιλλέας Νυμφών είναι το ένα ζευγάρι, με γηπεδούχο στο α΄ μάτς την ομάδα της Αχαράβης. Στο άλλο ζευγάρι θα είναι γηπεδούχος στο α΄ ματς ο Αστέρας Πετριτή και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ΠΑΟΣ-Παξοί. Οι ημερομηνίες που θα γίνουν τα ματς θα οριστούν από την Ένωση, επειδή υπάρχουν εκκρεμότητες, ακόμα και στους αγώνες πρωταθλήματος, αφού ο Θιναλιακός έχει δυο ματς εξ αναβολής και ένα οι Παξοί.

Τα ζευγάρια:

Θιναλιακός – Αχιλλέας Νυμφών

Αστέρας Πετριτή - ΠΑΟ Σφακιανάκης ή  ΑΟ Παξών

Να σημειώσουμε ότι για να φτάσουν στους 4 οι ομάδες κάνοντας νίκες αι στα δυο ματς, απέκλεισαν: ο Θιναλιακός τον  ΠΑΟ Κορακιάνας με 3-1 και  3-1, ο Αχιλλέας τον  Αστέρα Μωραΐτικων με 2-1 και 6-1 και ο Αστ. Πετριτή τον Εθνικό.Περουλάδωνμε 2-0 και 4-0. Στο ματς που εκκρεμεί στο α΄ ματς στους Παξούς νίκησε η ομώνυμη ομάδα 2-0 τον ΠΑΟ Σφακιανάκης και περιμένουμε τη ρεβάνς που θα οριστεί από την ΕΠΣΚ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια