Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου 2/2/2022

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
01 Φεβρουαρίου 2022 / 16:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για να ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του φετινού Κυπέλλου της ΕΠΣΚ υπολείπεται η ρεβάνς του ματς ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΑΟ Παξών, με το πρώτο ματς να έχει τελειώσει 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για να ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του φετινού Κυπέλλου της ΕΠΣΚ υπολείπεται η ρεβάνς του ματς ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΑΟ Παξών, με το πρώτο ματς να έχει τελειώσει 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Ήδη στην ημιτελική φάση βρίσκονται ο Αστέρας Πετριτή, ο Θιναλιακός και ο Αχιλλέας Νυμφών, που θα μπουν στην κληρωτίδα , αφού Τετάρτη 2 Φλεβάρη η Ένωση έχει προγραμματίσει να κάνει την κλήρωση, στα γραφεία της.

Η κλήρωση στην οποία κλήθηκαν να παρευρεθούν εκπρόσωποι των σωματείων θα γίνει στις 18.00, ενώ μια θέση θα πάρει η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΠΑΟΣ – Παξοί.

Ο αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παξούς και Θιναλιακό την ίδια μέρα, δεν έδωσε τη δυνατότητα στην ΕΠΣΚ να ορίσει τη ρεβάνς του ματς που εκκρεμεί, αν δεν υπάρξει κάτι εξαιρετικό θα γίνει την Τετάρτη 9 Φλεβάρη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια