Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξανά κρύο το νερό στο κολυμβητήριο, χωρίς προπόνηση ο ΝΑΟΚ

Κολυμβητήριο
27 Ιανουαρίου 2022 / 10:58

ΚΕΡΚΥΡΑ. Και εκεί που είπαμε ότι επιτέλους τα προβλήματα στο κολυμβητήριο λύθηκαν με την αλλαγή του μηχανικού εξοπλισμού,

ένα μήνα μετά την αλλαγή του  δημιουργήθηκε πρόβλημα, την Κυριακή (23/1), το οποίο ήταν αιτία να μην έχει ζεστό το νερό την Δευτέρα 24/1 και να μην μπορεί η ομάδα πόλο του ΝΑΟΚ να κάνει προπόνηση.

Την Τρίτη με αρκετά χαμηλή τη θερμοκρασία έγινε προσπάθεια και προπόνηση κατά κάποιο τρόπο, όχι όμως και την Τετάρτη όπου όλα τα τμήματα του ΝΑΟΚ έμειναν εκτός πισίνας, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας του νερού.

Όταν λέμε ΝΑΟΚ, μιλάμε για την ομάδα των ανδρών, των κορασίδων, των παίδων και τα ηλικιακά, μίνι παίδων, μίνι κλπ, δηλαδή πάνω από 60 άτομα. Μια κατάσταση που σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αφού μετά από 4 μήνες, με κλειστό το κολυμβητήριο, δεν περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο. Κανείς δεν σου λέει με σιγουριά ότι σήμερα (Πέμπτη 27/1) το βράδυ, όλα θα είναι εντάξει και τα τμήματα θα μπορούν αν προπονηθούν.

Μιλάμε για μια περίοδο όπου η ομάδα των ανδρών έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 (παίζει την Κυριακή στην Αθήνα με την Τρίαινα Βούλας), ενώ τόσο η ομάδα παίδων όσο και κορασίδων έχουν υποχρεώσεις στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι μικρότερες ηλικιακές ομάδες θα μπουν στις επίσημες υποχρεώσεις λίγο αργότερα.

Οι πληροφορίες ότι κάποιο πρόβλημα (ηλεκτρικό) θα αποκατασταθεί άμεσα, ελπίζουμε να είναι σωστές και να μην συνεχιστεί αυτό που χρόνια ζούμε, συχνές διακοπές και αναστολή προπονήσεων στο «Σπ. Γιαννιώτης».   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ