Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του ματς Δούκα - Φαιακα

Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 Ιανουαρίου 2022 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δικαίωση (μέσω βίντεο) για τον Φαίακα και τη διαμαρτυρία του που είχε να κάνει για τα πολλά και καθοριστικά λάθη εις βάρος του στον αγώνα που έχασε από τον Δούκα, στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δικαίωση (μέσω βίντεο) για τον Φαίακα και τη διαμαρτυρία του που είχε να κάνει για τα πολλά και καθοριστικά λάθη εις βάρος του στον αγώνα που έχασε από τον Δούκα,  στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής. Η ΚΕΔ/ΟΧΕ με απόφασή της τιμώρησε τις δυο διαιτητές του ματς με αποκλεισμό 15 ημερών για όσα έγιναν στο ματς αυτό. Υπάρχει ικανοποίηση από την οικογένεια του Φαίακα γιατί δικαιώθηκε ηθικά  για όσα υποστήριξε, αλλά βαθμολογικά το ματς χάθηκε. Θα είχαμε άλλη εξέλιξη του ματς και οι πιθανότητες θα ήταν προς το μέρος της Κερκυραϊκής ομάδας, αν τουλάχιστον οι έξι από τις δώδεκα λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας δεν υπήρχαν.  

Η απόφαση της ΟΧΕ αναφέρει:

Η ΚΕΔ/ΟΧΕ μετά την χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα κάτωθι:

3) Λαμβάνοντας υπόψη το video του αγώνα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τις διαιτητές ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους .

4) Τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τον παρατηρητή του αγώνα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του.

Οι τιμωρίες ισχύουν από σήμερα 25/01/2022.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια