Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωτάθλημα είναι αλλοιωμένο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 Ιανουαρίου 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνέχεια της επιστολής που έστειλε ο Φαίακας διαμαρτυρόμενος για την μεροληπτική σε βάρος του διαιτησία με τον ΑΣΕ Δούκα,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνέχεια της επιστολής που έστειλε ο Φαίακας διαμαρτυρόμενος για την μεροληπτική σε βάρος του διαιτησία με τον ΑΣΕ Δούκα, ήλθε η δικαίωση με την τιμωρία των διαιτητών, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν συγχωρούν και έχουν δίκιο γιατί το ματς αυτό είναι μια κατηγορία για την ομάδα. Έρχεται πάλι ο Φαίακας με νέα ανακοίνωσή του να τονίσει θέματα και να βάλει τον καθένα προ των ευθυνών του. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας του σωματείου μας σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα μας εναντίον της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και την κατάφορη αδικία εις βάρος της ομάδας μας, που μας στέρησε κάθε δυνατότητα διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος, επανερχόμαστε να εκφράσουμε τη στήριξή μας στο πρόσωπο του Κ. Κατσίκη και στην προσπάθειά του ως Προέδρου της ΚΕΔ, για τη βελτίωση της διαιτησίας και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων  χειροσφαίρισης.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι μόνο θετικές εντυπώσεις αφήνει η άμεση παρέμβαση της ΚΕΔ και κατά συνέπεια η αποδοχή των ισχυρισμών μας σχετικά με όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΪΣ. Δυστυχώς όμως η ζημιά για τα συμφέροντα του σωματείου μας έχει γίνει, είναι μη αναστρέψιμη και έχει σημαδέψει με τον χειρότερο τρόπο  τη διαδικασία των play out του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα είναι αλλοιωμένο και ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να προβληματίσει τους εμπλεκόμενους.

Το σωματείο μας προχώρησε σε μια ενίσχυση άνευ προηγουμένου για να μπορέσουμε  να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην Α1 Handball Premier. Με καθημερινή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα προσπαθούμε να στηρίξουμε το «όνειρό» μας για την εξέλιξη της ομάδας μας. Ρωτάμε ποιος και γιατί μπορεί να αποφασίσει αν μια ομάδα θα υποβιβαστεί ή όχι εκτός από το γήπεδο; Ένα ρητορικό ερώτημα που δεν θα πάρει ποτέ επίσημη απάντηση.

Εμείς θα προσπαθήσουμε  να δώσουμε απαντήσεις μέσα στα γήπεδα σε όσους θεωρούν ότι είναι σε θέση με χυδαίο τρόπο να καθορίζουν αποτελέσματα. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και ούτε να συγχωρήσουμε γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το ιστορικό σωματείο μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια